Grote Tuintegels

Grote tuintegels zijn tegels in formaten van bijvoorbeeld 80x80 cm, 100x100 cm en zelfs 120x120 cm. Deze grote formaten aan tegels voor buiten geven een ruimtelijke look aan de tuin. Voor alle buitenruimtes zijn grote tuintegels een prachtige uitkomst om de stijl te bepalen!

Regge Tegels & Vloeren biedt een gevarieerd assortiment aan grote tegels voor buiten. U bent van harte welkom om dit assortiment te bekijken bij ons in de showtuin. Wilt u direct meer informatie en advies? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wanneer u benieuwd bent naar een prijs voor grote tuin- of terrastegels kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Grote tuintegels voor een uniform geheel

Waarom wordt er steeds meer gekozen voor een grote tuintegel? Door het grote formaat van de terrastegels is er minder voeg nodig. Met minder voeg vormt een tegel een groter geheel. Daarom dragen grote tuintegels bij aan het creëeren van een uniforme look bij u in de tuin.

Steeds meer keus binnen het assortiment aan grote terrastegels

Grotere tuintegels worden steeds populairder en worden steeds vaker gekozen. Vanwege de toenemende populariteit van grote tegels in de tuin neemt ook het aanbod toe. Waar eerder terrastegels van 60x60 cm het grootste formaat waren, zijn de mogelijkheden tegenwoordig uitgebreid. Zo zijn grote tuintegels verkrijgbaar van 80x80 cm, 100x100 cm en zelfs 120x120 cm! Met het aanbod aan tuintegels met een groot formaat kunnen de tegels steeds beter worden aangepast naar de stijl die u voor ogen heeft.

Stijlen, looks en kleuren

Het meest wordt gekozen voor een betonlook tuintegel in een groter formaat voor buiten. Een groot formaat past dan ook goed bij de moderne feeling met betonlook. Een grote grijze tuintegel is hierbij bijvoorbeeld een populaire kleur. Maar ook keramisch parket voor buiten is in grotere formaten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld keramisch parket voor buiten 30x180 cm.

De voordelen van minder voeg

Bij grote terrastegels is er minder voeg nodig. Ten eerste draagt dit dus bij aan de aaneengesloten look van de buitentegels. Daarnaast is het voordeel van minder voeg het onderhoud en schoonmaken hiervan. Logischerwijs komt dit doordat er een stuk minder voeg is om te onderhouden. Ook is er een verminderde kans op de ophoping van vuil en zand tussen de voegen.

Het voordeel van keramiek voor buiten

De grote tuintegels uit ons assortiment zijn allemaal keramische terrastegels. Het grootste voordeel van een grote keramische tegel voor buiten is de kwaliteit van het materiaal. Keramiek is namelijk kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Dit zijn kwaliteiten die een grote keramische tuintegel hoogwaardig maken. Ook heeft u vrijwel geen omkijken naar het onderhoud en schoonmaken van de krasvaste tegels. Ga dus voor een grote keramische tuintegel wanneer u ook qua onderhoud vrij van zorgen wil zijn!

Grote tuintegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u op zoek naar grote tuintegels tegen een scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Voor meer informatie en advies bent u van harte welkom bij ons in de showtuin en showroom. Onze verkoopmedewerkers geven u hier graag advies! Of kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van tuintegels eens op onze website van Keramische Buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment