Woonhuis Enter

Voor het terras, veranda en de gehele benedenverdieping is gekozen voor een zelfde stijl betonlook tegel. Hierdoor heeft alles op de hele eerste verdieping zowel binnen als buiten een zelfde uitstraling en is een prachtig, uniform geheel gecreëerd die de ruimtes een fraaie uitstraling geeft.

Het project Woonhuis Enter

De uitstraling van een gietvloer, maar het gemak van keramiek. Dat is de uitstraling van de vloer die wij hebben mogen leggen bij dit woonhuis in Enter. Voor het terras, veranda en de gehele benedenverdieping is gekozen voor een zelfde stijl (gietvloer) keramische tegel. Hierdoor heeft alles op de hele eerste verdieping zowel binnen als buiten een zelfde uitstraling en is een prachtig, uniform geheel gecreëerd die de ruimtes een fraaie uitstraling geeft.

De uitstraling van een gietvloer, maar het gemak van keramiek

Bij dit project zijn keramische tegels gebruikt die de look van een gietvloer hebben. Hierdoor wordt wel de strakke, gietvloeren uitstraling verkregen maar in de praktische voordelen van een keramische vloertegel.

Meer informatie over deze vloeren?

Meer informatie over de tegels van deze referentie? Neem dan contact met ons op of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan. U bent uiteraard ook welkom bij ons in de showroom om deze vloeren in het echt te bekijken en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen