Woonhuis Enter

Voor het terras, veranda en de gehele benedenverdieping is gekozen voor een zelfde stijl betonlook tegel. Hierdoor heeft alles op de hele eerste verdieping zowel binnen als buiten een zelfde uitstraling en is een prachtig, uniform geheel gecreëerd die de ruimtes een fraaie uitstraling geeft.

Voor het terras, veranda en de gehele benedenverdieping is gekozen voor een zelfde stijl betonlook tegel. Hierdoor heeft alles op de hele eerste verdieping zowel binnen als buiten een zelfde uitstraling en is een prachtig, uniform geheel gecreëerd die de ruimtes een fraaie uitstraling geeft. Op de eerste verdieping is gekozen voor houtlook keramisch parket waarmee de natuurlijke uitstraling van hout in de vorm van hoogwaardig keramiek wordt verkregen. Als laatste hebben wij ook de tegels mogen leveren die de badkamer de strakke uitstraling geven!

Meer informatie over de tegels van deze referentie, neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U bent uiteraard ook welkom bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen