A-merken met persoonlijke service bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren geloven we dat de juiste tegels en vloeren de basis vormen van een prachtig interieur. Daarom bieden wij een persoonlijke service, een uitgebreid assortiment aan wand- en vloerafwerkingen en natuurlijk scherpe prijzen. Of u nu bezig bent met een nieuw project, een complete renovatie plant of gewoon een ruimte wilt opfrissen, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Een uitgebreid assortiment aan wand- en vloerafwerkingen

Als het gaat om het assortiment, kunnen we met trots zeggen dat we een breed scala aan keramische wand- en vloertegels, keramisch parket en PVC vloeren aanbieden. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos en klassiek ontwerp, een moderne en strakke uitstraling, of een natuurlijke houtlook, bij ons zult u zeker vinden wat u zoekt. Onze tegels en vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten. We volgen altijd de laatste trends en innovaties in de tegelindustrie, zodat we u de nieuwste stijlen en designs kunnen aanbieden. Doordat wij enkel producten leveren van A-kwaliteit merken uit Europa bent u verzekerd van een goede kwaliteit.

Bekijk ons assortiment Direct contact opnemen

Een persoonlijke service

Niet alleen de combinatie van ons zeer uitgebreide assortiment A-merken met scherpe prijzen maakt ons bijzonder, ook de bevlogen mensen achter Regge Tegels & Vloeren kenmerken het bedrijf. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en een persoonlijke service. We denken graag mee over welke tegelvloer, pvc-vloer of keramische vloer de beste keuze is voor u en uw wensen.

Het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u een totaalconcept: in onze showroom of op onze website vindt u tegels en vloeren van de beste kwaliteit. Deze vloeren kunnen wij bij u thuis afleveren. En laten leggen door onze professionele tegelzetters en stoffeerders. Zo krijgt u het perfecte eindresultaat naar wens. En nemen wij u graag al het werk uit handen.

    Kom inspiratie op doen in onze nieuwe showroom

    Weet u nog niet precies wat u wilt of wat de beste keuze is voor uw ruimte en wensen? Kom inspiratie opdoen in onze showroom, wij verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie of thee. U kunt bij ons rustig het assortiment bekijken en monsters meenemen om thuis te bekijken. Zo maakt u de beste keuze en geniet u jarenlang van uw nieuwe vloer!

    Onze showroom