Regge Tegels & Vloeren

Hoge kwaliteit, persoonlijke service én een scherpe prijs

Regge Tegels & Vloeren staat voor hoge kwaliteit, persoonlijke service én een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit prachtige materialen, trendy kleuren en vernieuwende designs. Wij kijken verder dan de standaard en we zijn altijd op zoek naar bijzondere vloeren en tegels om u het beste van het beste te kunnen bieden!

Bekijk ons assortiment Direct contact opnemen

Niet alleen de combinatie van ons zeer uitgebreide assortiment A-merken met scherpe prijzen maakt ons bijzonder, ook de bevlogen mensen achter Regge Tegels & Vloeren kenmerken het bedrijf. Met veel passie, enthousiasme en vakkennis bieden wij een prachtig assortiment en een persoonlijke service. We denken graag mee over welke tegelvloer, pvc-vloer of keramische vloer de beste keuze is voor u en uw wensen.

Wij bieden een totaalconcept: in onze showroom of op onze website vindt u tegels en vloeren van de beste kwaliteit en daarnaast kunnen we uw droomvloer ook bij u thuis afleveren en laten leggen door een van onze tegelzetters. We nemen u graag alle zorg uit handen!

    Waarom is ons concept uniek en wat zijn voor u de voordelen?

    Weet u nog niet precies wat u wilt of wat de beste keuze is voor uw ruimte en wensen? Kom inspiratie opdoen in onze showroom, wij verwelkomen u graag met een lekkere kop koffie of thee. U kunt bij ons rustig het assortiment bekijken en monsters meenemen om thuis te bekijken. Zo maakt u de beste keuze en geniet u jarenlang van uw nieuwe vloer!

    Direct contact opnemen

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn voor de laatste trends, nieuws en een kijkje achter de schermen! Op onze inspiratie-pagina vindt u trends, tips & tricks!