Vloertegels

Op zoek naar vloertegels voor de badkamer, keuken, woonkamer of welke ruimte dan ook? Voor iedere wens en ruimte biedt Regge Tegels & Vloeren een uitgebreid en gevarieerd assortiment om de vloertegels uit te kunnen zoeken die perfect past. Dit assortiment bestaat uit hoge kwaliteit aan duurzame, keramische vloeren waar jarenlang genoten van kan worden.

Kom ons assortiment aan vloertegels gerust eens bekijken bij ons in de showroom en krijg hier direct advies van onze verkoopmedewerkers. Heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een vloertegel uit ons assortiment? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Product info

Het assortiment aan vloertegels van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment aan vloertegels in verschillende stijlen, looks, afmetingen en afwerkingen. Bij de verscheidenheid aan stijlen en looks kunt u bijvoorbeeld denken aan vloertegels met een houtlook, betonlook, natuursteenlook of vloertegels met decors en patronen. Qua afmetingen wordt de keus ook steeds uitgebreider. Vroeger waren formaten van bijvoorbeeld 40x40 cm of 50x50 cm gangbaar. Tegenwoordig lopen de mogelijkheden voor betonlook en natuursteenlook tegels vanaf ongeveer 60x60 cm tot XL vloertegels van wel 120x120 cm. Houtlook tegels zijn er in formaten van 10x60 cm tot wel 30x180 cm.

Het gemak van een keramische vloertegel

De vloertegels die u vindt bij ons in het assortiment zijn allemaal keramische vloertegels. Keramische vloertegels zijn vloertegels van keramiek. Het keramiek is een gebakken materiaal van zand en klei met gesloten poriën. Door de gesloten poriën kan er niets in de tegels trekken en zijn de vloertegels ook zeer vochtbestendig. Bijvoorbeeld een glas rode wijn laten vallen op deze vloertegels is geen probleem, sporen zullen niet zichtbaar zijn. Nog een voordeel van een keramische vloertegel is dat deze gelegd worden in een ruimte die druk belopen wordt. Waar bij bijvoorbeeld PVC of een natuursteen tegel gebruikssporen hiervan snel zichtbaar worden is dit zeker niet het geval met een keramische vloertegel!

Wat worden de vloeren trends in 2023?

Bent u op zoek naar nieuwe vloertegels en wilt u deze mee laten gaan met de vloeren trends van 2023? Dan geven wij u graag advies over welke vloer in 2023 populair gaat worden. Grote vloertegels, PVC-vloeren en vloeren met een natuurlijke look gaan opkomen dit jaar. Kom deze trends gerust eens bekijken bij ons in de showroom. Ook geven wij u meer informatie over deze trends op ons blog vloer trends 2023. Zo gaat uw nieuwe interieur mee met de moderne trends!

Vloertegels woonkamer

Het interieur van de woonkamer begint bij de vloertegel die hier wordt gekozen. Om de woonstijl te verkrijgen die u voor ogen heeft is het van belang dat u vloertegels kiest die passen in deze stijl. Om deze stijl te kunnen verwezenlijk biedt Regge Tegels & Vloeren een ruime variatie in het assortiment aan tegels die als vloertegels in de woonkamer kunnen worden gebruikt. Daarnaast wilt u uiteraard een vloertegel in de woonkamer die gemakkelijk in onderhoud is, hygiënisch blijft en duurzaam is. Kies daarom een vloertegel uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren, want dit zijn allemaal eigenschappen die keramische vloertegels in de woonkamer hebben.

Ook in de keuken en badkamer

De vloertegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn dus allemaal van keramiek. Met het voordeel van keramische tegels kunnen deze vloertegels ook in een ruimte als de keuken of badkamer worden gebruikt. Vloertegels in de badkamer of keuken worden vaak afgewerkt met een matte toplaag. Hierdoor glijdt u niet snel uit over een vloer in deze ruimtes wanneer ze nat worden. Ook zal er in de vloertegels van de keuken en badkamer geen vloeistof kunnen trekken omdat de poriën gesloten zijn. Hierdoor is ook het onderhoud van de vloertegels in keuken of badkamer een stuk gemakkelijker!

Combineer met vloerverwarming

Uw vloertegels combineren met de aangenaamheid van vloerverwarming? Dat kan met de keramische vloertegels uit ons assortiment. Keramiek is namelijk de beste geleider van de warme van vloerverwarming en houdt de warmte bovendien extra lang vast. In iedere ruimte kan een vloertegel worden gecombineerd met het gemak van vloerverwarming, dus ook in de badkamer of keuken.

XL Vloertegels worden steeds populairder

Een stijl die als vloertegel steeds populairder wordt is de XL vloertegel. XL vloertegels zijn vloertegels in formaten van bijvoorbeeld 100x100 cm, 120x120 cm of 60x120 cm. Door een groter formaat als vloertegel te gebruiken is er minder voeg nodig. Met minder voeg vormt de vloer een groter geheel met meer continuïteit. Vooral betonlook vloertegels worden vaak gecombineerd met een XL formaat omdat dit de moderne, hedendaagse stijl zeer ten goede komt. Maar in het aanbod van Regge Tegels & Vloeren vindt u XL vloertegels in iedere stijl.

Vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij vele mogelijkheden om vloertegels van hoge, duurzame kwaliteit te vinden die passen bij uw smaak en stijl. Kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom waar onze verkoopmedewerkers voor u klaar staan. Ook kunt u voor direct advies altijd contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen