Natuursteen Vloertegels

Natuursteen vloertegels zijn vloertegels gekenmerkt door de kenmerken van echt natuursteen, maar in de voordelen van keramiek. In het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn verschillende natuursteen variaties in de vorm van keramische tegels verwerkt. Deze keramische natuursteen vloertegels zijn qua look vrijwel niet te onderscheiden van het echte natuursteen, maar dan gecombineerd met de voordelen van keramiek.

Kom inspiratie op doen voor natuursteen vloertegels bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie contact met ons op. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang een prijsopgave van ons.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Natuursteen vloertegels

Natuursteen vloertegels zijn er in een grote variatie aan looks, afmetingen, afwerkingen en soorten. Dit komt door de vele verschillende soorten natuursteen die er zijn. Iedere natuursteen heeft zijn eigen charme qua structuur, kleur of tekening. Regge Tegels & Vloeren biedt natuursteen tegels aan in de vorm van natuursteenlook keramische tegels. Vrijwel iedere soort natuursteen is bij ons in het assortiment te vinden in de vorm van een keramische tegel. Lees hier onder meer over de voordelen van een natuursteenlook keramische tegel.

Keramische natuursteenlook vloertegels

Natuursteen is een prachtig materiaal qua uiterlijk. Echter, heeft natuursteen nadelen in de kwaliteit. Zo kan natuursteen poreus zijn of slecht bestand tegen bijvoorbeeld krassen. Vanwege deze kwalitatieve nadelen kiest Regge Tegels & Vloeren voor keramische natuursteenlook vloertegels. De voordelen van een keramische tegel is dat de tegels kleur, kras en slijtvast zijn, vochtbestendig en onderhoudsarm zijn. Deze kwalitatieve voordelen hebben niet tot gevolg dat de look minder is ten opzichte van echt natuursteen. Tegenwoordig is door de moderne productietechonologie een keramische natuursteen vloertegel vrijwel niet te onderscheiden van de echte natuurlijke variant. Keramische vloertegels zijn van de hoogste kwaliteit met een mooie look!

Een ruime keus aan natuursteen vloertegels

U denkt wellicht dat in de vorm van keramiek maar een beperkt assortiment aan natuursteen vloertegels beschikbaar is. Maar dit is gelukkig niet waar. Bij ons in het assortiment is een ruime keus te vinden aan natuursteen vloertegels van keramiek. Er zijn wel 60 verschillende soorten natuursteen bij Regge Tegels & Vloeren te verkrijgen in de vorm van een keramische natuursteenlook vloertegel. Het voordeel van keramiek is ook nog eens dat er een uitgebreidere keus is qua kleuren en afmetingen waar de natuursteenlook vloertegels in te verkrijgen zijn.

Iedere ruimte

Het voordeel van een natuursteenlook keramische vloertegel is dat de tegels ook in vrijwel iedere ruimte kunnen worden toegepast. Natuursteen vloertegels in de woonkamer, keuken of welke ruimte dan ook kan met de keramische natuursteenlook vloertegels. Ook in ruimtes (bijvoorbeeld commerciele ruimtes) die druk belopen worden kunnen natuursteenlook vloertegels gebruikt worden zonder dat er gebruiksporen zichtbaar zijn.Van gebruikssporen heeft u geen last door de krasvastheid van keramiek. Ga voor een natuursteenlook vloer in elke binnenruimte!

Natuursteen vloertegels in de badkamer

Door de vochtbestendigheid is een natuursteenlook vloertegel prima te gebruiken in bijvoorbeeld de badkamer. Als vloertegels met natuurlijk charme is een keramische natuursteenlook tegel dus de ideale oplossing, voor een rustieke sfeer in de badkamer! Ga ook voor een natuursteen vloertegels in een ruimte als de badkamer, door de voordelen van keramiek.

Meer informatie over een natuursteen vloer?

Meer informatie over de mogelijkheden van natuursteenlook vloertegels? Neem dan direct contact met ons op of kom inspiratie op doen bij ons in de showroom waar onze verkoopadviseurs u graag adviseren. Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor een scherpe prijsopgave kan natuurlook ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen