Coem Brit Stone

Coem Brit Stone collectie van Coem Tegels is een collectie keramisch tegels met inspiratie gehaald uit Burlington steen, Engels leisteen dat al eeuwenlang wordt gewonnen in de Midlands. Met de Brit Stone keramische tegels, kan deze prachtige en natuurlijke look in de praktisch voordelen van keramiek worden verkregen.

Interesse in de Brit Stone tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Ook bent u altijd van harte welkom bij ons in de showroom om advies en inspiratie te krijgen van onze verkopers. Daarnaast kunt u voor meer informatie uiteraard ook meer contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Brit Stone collectie:

Coem Brit Stone tegels

Coem Brit Stone tegels bestaan uit nerven en patronen die variëren van kleur waarmee een rijk en gevarieerd uiterlijk aan de tegels wordt gegeven. Hiermee geven de Brit Stone tegels ruimtes een levendige en natuurlijke schoonheid. Deze uitstraling blijft uiterst trouw aan het originele materiaal van Burlington steen. De Brit Stone is verkrijgbaar in 7 afmetingen en 6 kleurvariaties om ook nog binnen de collectie te kunnen variëren.

Coem Brit Stone toepassing

Deze natuursteenlook tegels is vooral populair bij architecten, ontwerpers en designers vanwege de duurzame schoonheid van het materiaal en de praktische, hoogwaardige kwaliteiten van keramiek. Pas hierdoor de Brit Stone tegels overal toe, zelfs in buitenruimtes door de 2 cm afwerking!

Brit Stone buitentegels

De Brit Stone collectie heeft ook een 2 cm afwerking waardoor de natuurlijke uitstraling ook buitenruimtes kan verfraaien. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheid? Lees dan hier meer over de Brit Stone buitentegels.

Brit Stone kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Brit Stone Ivory
– Brit Stone Sand
– Brit Stone Grey
– Brit Stone Ocean
– Brit Stone Dark
– Brit Stone Graphite

Afmetingen:
7,3×30 cm, 15×90 cm, 20×120, 30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 75×150 cm

Meer informatie over de Brit Stone?

Wilt u meer informatie over de Brit Stone collectie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Een scherpe prijs voor deze collectie ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen