Coem Tegels

De collecties van Coem tegels bieden een breed scala aan keramische tegels, met verschillende afwerkingen voor zowel binnen als buiten. Het ontwerp van de producten is geïnspireerd door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, vlakken en decoraties. Coem tegels staan voor klassieke details met moderne touches. Zo bent u met een tegel van Coem altijd verzekerd van een unieke look in uw ruimte!

Regge Tegels & Vloeren kan voor het gehele assortiment van Coem tegels de scherpste prijs geven. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om ook nog advies op maat te krijgen naast de scherpste prijs. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Product info

Enkele series uit het assortiment:

Coem Ceramiche sinds 1970

Coem Ceramiche is een bedrijf dat sinds 1970 bezig met het produceren van keramische wand- en vloertegels. Coem Tegels heeft als doel om natuurlijke en stedelijke materialen tot in het kleinste detail over te nemen in keramiek. Dit doet het bedrijf door ervaring en innovatie te combineren en zo de perfecte balans te vinden tussen uitstraling, design en kwaliteit. Coem Tegels worden geproduceerd in 2 cutting-edge fabrieken gelegen in het Italiaanse Modena. Coem Ceramiche streeft altijd naar verbetering van de natuurlijke materialen die zij gebruiken bij het produceren van de keramische tegels. De stappen in dit proces zijn kwaliteit, samenhang en consistentie naast ervaring, technologisch onderzoek en focus op klanttevredenheid.

Het 'Made in Italy' assortiment van Coem Tegels

Coem Tegels produceert het assortiment met de visie van Made in Italy. Made in Italy tegels staan voor design, kwaliteit en klantgerichte oplossingen. Met innovatieve mogelijkheden worden nieuwe producten op de markt gebracht en klassieke ontwerpen verbeterd. De verschillende ontwerpen en series tegels geven het Coem Tegels assortiment een wijde mogelijkheid tot gebruik. De steenlook en houtlook keramische tegels zijn haast niet van de natuurlijke variant te onderscheiden. En door het geavanceerde productieproces dat Coem toepast, presteren de keramische tegels ook nog beter op het gebied van kwaliteit dan de natuurlijke variant.

De garantie van kwaliteit met tegels van dit merk

Met tegels van Coem Ceramica verzekerd u zich ook van kwaliteit. Het Coem Gres Porcellanato wordt met een grote zorgvuldigheid geproduceerd. Zo wil Coem tegels de garantie brengen dat vloeren en wanden duurzaam zijn. Wilt u een levensechte keramische tegel van hoge kwaliteit? Dan zijn keramische gres porcellanato tegels van Ceramiche Coem een mogelijkheid om over na te denken! Regge Tegels & Vloeren adviseert ook graag over de keuze van een Coem tegel. U kunt ons bij vragen altijd even bellen of mailen.

Coem Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met Coem Tegels waardoor wij het assortiment tegen een zeer scherpe prijs aan kunnen bieden. Vraag voor een scherpe prijsopgave direct een geheel vrijblijvende offerte of kom langs bij ons in de showroom. Contact met ons opnemen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen