Coem Tegels

De collecties van Coem Tegels bieden een breed scala aan keramische tegels, met verschillende afwerkingen voor zowel binnen als buiten. Het ontwerp van de producten is geïnspireerd door de eenvoudige, essentiële aard van de vormen, vlakken en decoraties.

Regge Tegels & Vloeren kan voor het gehele assortiment van Coem de scherpste prijs geven. Benieuwd naar deze prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om ook nog advies op maat te krijgen naast de scherpste prijs. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Enkele series uit het assortiment:

Coem assortiment

Coem tegels worden geproduceerd in 2 cutting-edge fabrieken gelegen in het Italiaanse Modena. Coem streeft altijd naar verbetering van de natuurlijke materialen die zij gebruiken bij het produceren van de keramische tegels. De stappen in dit proces zijn kwaliteit, samenhang en consistentie naast ervaring, technologisch onderzoek en focus op klanttevredenheid.

De verschillende ontwerpen en series tegels geven het Coem assortiment een wijde mogelijkheid tot gebruik. De steenlook en houtlook keramische tegels zijn haast niet van de natuurlijke variant te onderscheiden. En door het geavanceerde productieproces dat Coem toepast, presteren de keramische tegels ook nog beter op het gebied van kwaliteit dan de natuurlijke variant. Alleen maar voordelen dus!

Coem tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met Coem waardoor wij het assortiment tegen een zeer scherpe prijs aan kunnen bieden. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte of kom langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen