Coem Kavastone

Coem Kavastone is een collectie keramische binnentegels, met de uitstraling van Grieks leisteen. Met de Coem Kavastone collectie kan een keramische versie van dit natuursteen worden verkrijgen voor binnenruimtes. Hierdoor wordt een sterke combinatie van uitstraling van Grieks leisteen en kwaliteit van keramisch materiaal gecreëerd. Interesse in de Kavastone collectie van Coem Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom langs bij ons in de showroom om inspiratie en advies van onze verkopers te krijgen. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Coem Kavastone collectie

De Coem Kavastone collectie is geinspireerd op Kavala steen, een leisteen dat wordt gewonnen in Griekenland. Dit leisteen is al eeuwenlang in gebruikt om daken en buitenvloeren te verfraaien. Coem heeft deze uitstrlaing omgezet in hoogwaardig keramiek. Dit resulteert in een collectie met kenmerkende kleur- en materiaaleffecten met respect voor de natuurlijke tinten. De Coem Kavastone collectie is verkrijgbaar in 5 kleurvariaties en 5 afmetingen.

De Kavastone tegels in uw project

De Coem Kavastone is toe te passen voor wie op zoek is naar een prachtige en natuurlijke uitstraling voor iedere ruimte. Samen met de voordelen van keramiek vormt dit een perfecte combinatie voor wie opzoek is naar een ideale combinatie van uitstraling en kwaliteit. De Kavastone heeft ook een speciale 2 cm afwerking, waardoor deze uitstraling ook voor buitenruimtes in de vorm van terrastegels te verkrijgen is.

Kleuren en afmetingen van deze collectie

De Coem Kavastone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Kavastone Ivory
  • Kavastone Greige
  • Kavastone Grey
  • Kavastone Graphite
  • Kavastone Black

Afmetingen:
30×60 cm, 30×120 cm, 45×90 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

De collectie Coem Kavastone bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren geven wij u graag meer informatie over de collectie keramische tegels Coem Kavastone. Bij vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of kom voor advies langs in onze showroom. Bent u architect, designer of bezig met een ander ? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Kavastone collectie afbeeldingen