Coem Kavastone

Coem Kavastone is een nieuwe collectie keramische binnentegels, met de uitstraling van Grieks leisteen. Met de Kavastone collectie kan een keramische versie van dit natuursteen worden verkrijgen voor binnenruimtes. Hierdoor wordt een sterke combinatie van uitstraling van Grieks leisteen en kwaliteit van keramisch materiaal gecreëerd.

Interesse in de Kavastone van Coem Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom langs bij ons in de showroom om inspiratie en advies van onze verkopers te krijgen. Uiteraard kunt u voor vragen ook contact met ons opnemen.

Kavastone collectie afbeeldingen

Coem Kavastone collectie

De Coem Kavastone collectie is geinspireerd op Kavala steen, een leisteen dat wordt gewonnen in Griekenland. Dit leisteen is al eeuwenlang in gebruikt om daken en buitenvloeren te verfraaien. Coem heeft deze uitstrlaing omgezet in hoogwaardig keramiek. Dit resulteert in een collectie met kenmerkende kleur- en materiaaleffecten met respect voor de natuurlijke tinten. De Kavastone collectie is verkrijgbaar in 5 kleurvariaties en 5 afmetingen.

De Kavastone toepassen

De Kavastone is toe te passen voor wie op zoek is naar een prachtige en natuurlijke uitstraling voor iedere ruimte. Samen met de voordelen van keramiek vormt dit een perfecte combinatie voor wie opzoek is naar een ideale combinatie van uitstraling en kwaliteit.

De Kavastone heeft ook een speciale 2 cm afwerking, waardoor deze uitstraling ook voor buitenruimtes te verkrijgen is. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Kleuren en afmetingen van deze collectie

De Kavastone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Kavastone Ivory
– Kavastone Greige
– Kavastone Grey
– Kavastone Graphite
– Kavastone Black

Afmetingen:
30×60 cm, 30×120 cm, 45×90 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Meer informatie over de Kavastone collectie?

Meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen