Keramische Vloertegels

Keramische vloertegels zijn tegels met alle voordelen van keramiek. Keramische tegels lijken vaak op een natuurlijk materiaal, zoals marmer of natuursteen. Alleen dan zonder alle ongemakken die deze natuurlijke stenen met zich mee brengen. Keramische vloertegels zijn kras- kleur en slijtvast, vlekken niet en hebben een langdurige duurzaamheid.

Regge Tegels & Vloeren heeft een showroom met een uitgebreid assortiment aan keramische vloeren. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn keramische vloertegels?

Vaak vraagt men zich af wat keramische tegels precies zijn. Keramische tegels worden gemaakt van keramiek. Keramiek is een gebakken product. Op deze gebakken tegels worden vervolgens de looks van bijvoorbeeld houtlook, betonlook of marmerlook tegels tot in het kleinste detail 'opgeprint', met de modernste productietechnologie. Hierdoor wordt wel een levensechte uitstraling verkregen, maar dan in de voordelen van keramiek. Lees hier onder meer wat de voordelen van keramiek inhouden.

Het hart van de keramische tegelindustrie is te vinden in Italie, in de streken rondom Bergamo en Sassuolo om precies te zijn. Hier zitten alle topproducenten van keramische wand- en vloerafwerkingen. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van tegels van deze A-kwaliteit merken. Door de directe import kunnen wij deze tegels ook aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Het gemak van een keramische tegel

Keramische tegels zijn kleur-, kras- en slijtvast en daarnaast ook zeer onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat u gerust eens iets kunt laten vallen op een keramische vloer zonder dat dit in de tegel trekt. Ook gebruikssporen door intensief gebruik van de vloer zullen niet zichtbaar zijn, waardoor een keramische vloer na jaren nog gloednieuw lijkt! Badkamers of keukens kunnen ook worden voorzien van het gemak van een keramische tegel omdat keramische tegels ook nog eens vochtbestendig zijn!

Niet meer van echt te onderscheiden

U kunt dus optimaal lang genieten van deze tegels zonder al te veel onderhoud! Bovendien zijn, door de innovatie van de huidige tegelfabrikanten, keramische tegels tegenwoordig niet meer van hun natuurlijke voorbeelden te onderscheiden. Keramische tegels zijn overal bruikbaar en verkrijgbaar in alle soorten en maten. U kunt keramiek in uw woonkamer, keuken, badkamer of buitenruimte gebruiken, dus waarom niet kiezen voor keramiek?

Keramische vloertegels houtlook

Door de moderne technologiën van tegenwoordig is het ook mogelijk om een levensechte houtlook in de vorm van een keramische tegels te krijgen. Deze keramische houtlook tegels staan ook wel bekend als keramisch parket. Dit is een van de populairste vloerafwerkingen van dit moment. Meer informatie? Lees dan direct meer over keramisch parket.

Keramiek in alle soorten en maten

Keramische tegels zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Hierdoor hebben keramische tegels een grote mogelijkheid tot gebruik, voor zowel thuis als bijvoorbeeld in een openbare of commerciële ruimte. Doordat de keramische tegels bijna niet van de echte variant te onderscheiden zijn, wordt niet alleen de prachtige look in huis gehaald, maar ook de duurzaamheid van hoogwaardig keramiek. Of u nou op zoek bent naar houtlook, betonlook, natuursteenlook of iets anders? Alles is mogelijk met keramische tegels!

Combineer uw keramische vloer met vloerverwarming

Bent u op zoek naar een vloer die goed te combineren is met vloerverwarming? Ga dan voor de combinatie tussen een keramische vloertegel en vloerverwarming. Keramiek als gebakken product is de beste geleider voor de warmte van uw vloerverwarming en/of vloerkoeling. Ook houdt een keramische vloer de warmte lang vast. Hierdoor haalt u met een keramische vloer het hoogste rendement uit uw warmtepomp en krijgt u ook een comfortabele vloer! Ook op het gebied van vloerverwarming is Regge Tegels & Vloeren u graag van dienst.

Keramische vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische tegels. Hierdoor kunnen wij u een ruim en gevarieerd aanbod tonen, samen met advies op maat. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom of neem direct contact met ons op. Meteen een scherpe prijs ontvangen voor een keramische tegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen