Kronos Blautech

De Kronos Blautech keramische tegelserie is een zeer bekende hardsteenlook tegelserie. De tegel combineert een luxueuze, duurzame uitstraling met een simplistisch, elegant design. De tegels worden gekenmerkt door de kenmerkende mineraal vormingen in de tegels, dit komt tot uiting in de kleurvariaties van de tegels. De tegel is beschikbaar in diverse afwerkingen en formaten en 2 kleuren. Bekijk direct afbeeldingen van deze tegelcollectie.

De Blautech collectie, aanschaffen tegen de scherpste prijs samen met een bijpassend advies? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u graag. Vraag voor direct de scherpste prijs een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies op maat van onze verkopers eens langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Lees dan hier meer.

Enkele afbeeldingen van de Blautech tegelcollectie:


Blau Tech Donker


Blau Tech Donker


Blau Tech Grijs


Blau Tech Grijs

Lees meer over Kronos Blautech

Kronos Blautech collectie

De Kronos Blautech collectie is zeer populair en staat zelfs bekend als een van de populairste hardsteenlook keramische tegelseries van dit moment. Ondermeer door de details van hardsteen die tot in het kleinste puntje zijn overgenomen om een prachtige, niet van echt te onderscheiden look te creëren. De bekendste kleur is de Kronos Blautech Donker, waarbij de mineraal vormingen het beste tot uiting komen. Maar ook de grijze kleur is fraai om toe te passen in iedere ruimte.

Kronos Blautech toepassing

De prachtige hardsteenlook in uw project, maar niet de nadelen van natuursteen? Dan is de Kronos Blautech de uitkomst. Door het gebruik van keramiek, is de kwaliteit van de tegels een stuk hoger, zonder in te hoeven leveren op de uitstraling van de tegel. Hierdoor is de Blautech collectie in vrijwel iedere ruimte toe te passen!

Kronos Blautech kleuren en afmetingen

De Blautech collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Blautech is te verkrijgen in de kleuren:
– Blautech Grijs
– Blautech Donker

De Blautech is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 80×80 cm

Kronos Blautech kopen?

Met directe contacten kan Regge Tegels & Vloeren deze collectie hardsteenlook tegels aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, met natuurlijk advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de Kronos Blautech, of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt uiteraard ook langs komen bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Ga ook eens naar de pagina van Kronos buitentegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!