Kronos Evolution

De Kronos Evolution tegelcollectie is een collectie keramische tegels met de look van natuursteen. De look van het natuursteen van deze collectie is gehaald uit robuuste Scandinavische natuurstenen. Deze keramische wand- en vloertegels geven karakter aan uw project!

Een prijsopgave voor de Kronos Evolution ontvangen kan door geheel vrijblijvend een offerte bij ons op te vragen. Voor meer advies en informatie over de collectie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Kronos Evolution

De Kronos Evolution collectie natuursteen wand- en vloertegels heeft de look overgenomen van Scandinavische natuurstenen. Deze natuurstenen hebben een stoer karakter. Waardoor ze een solide basis voor uw woonhuis kunnen vormen. In deze collectie zijn 3 kleurvariaties verwerkt. Daarnaast zijn de Kronos Evolution keramische tegels verkrijgbaar in het formaat van 100x100 cm. Ook is er nog een mogelijkheid binnen de collectie voor buiten. Namelijk tegels die worden geproduceerd met de dikte van 20 mm. Daardoor zijn de Evolution tegels ook als natuursteen terrastegels bruikbaar.

Kleuren en afmetingen

Deze Kronos Tegels collectie kan verkregen worden in deze kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Evolution Evo Noir
  • Evolution Evo Gris Fonce
  • Evolution Evo Greyge

Afmetingen:

100x100 cm

De Kronos Evolution bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Kronos Evolution tegels graag aan tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast geven wij u natuurljk advies op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, of onze showroom bezoeken. Voor een zakelijk project op zoek naar deze natuursteenlook tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze tegels