Kronos Tegels

Kronos staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variëren van keramische tegels met een houtlook tot badkamertegels met marmer uitstraling. Door zowel binnen- als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid één geheel te creëren die lang mee gaat.

 

De Kronos series:

Kronos assortiment

Kronos heeft de afgelopen jaren haar focus sterk verlegd naar innovatieve research en productdifferentiatie. Door de innovatieve productietechnieken is de toplaag van de keramische tegel zowel keihard als een prachtige basis voor uw interieur.  Kronos tegels hebben een eigen stijl door creatief ontwerp. Dit maakt de tegels van Kronos uniek en geven elk interieur een eigen karakter. Kronos heeft deze keuzes in zowel natuursteen-, marmer- en houtlook. Kronos biedt u dus een ruime variatie!

Kronos tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Kronos of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat hier niet de tegel of serie van Kronos bij die u zocht? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier