Kronos Tegels

Kronos tegels staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variëren van keramische tegels met een houtlook tot badkamertegels met marmer uitstraling. Door zowel binnen- als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid één geheel te creëren die lang mee gaat. Lees hier meer over Kronos. 

Regge Tegels & Vloeren kan het gevarieerde assortiment van Kronos aanbieden tegen de scherpste prijs samen met advies op maat. Vraag voor deze scherpste prijs meteen een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

De Kronos series:

Kronos assortiment

Kronos heeft de afgelopen jaren haar focus sterk verlegd naar innovatieve research en productdifferentiatie. Door de innovatieve productietechnieken is de toplaag van de keramische tegel zowel keihard als een prachtige basis voor uw interieur.  Kronos tegels hebben een eigen stijl door creatief ontwerp. Dit maakt de tegels van Kronos uniek en geven elk interieur een eigen karakter. Kronos heeft deze keuzes in zowel natuursteen-, marmer- en houtlook. Kronos biedt u dus een ruime variatie!

Kronos tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan voor de tegels van Kronos de scherpste prijs geven samen met advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Kronos of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Bekijk ook eens Kronos buitentegels!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!