Kronos Tegels

Kronos tegels staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variëren van keramische tegels met een houtlook tot badkamertegels met marmer uitstraling. Door zowel binnen- als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid één geheel te creëren die lang mee gaat.

Regge Tegels & Vloeren kan het gevarieerde assortiment van Kronos Tegels aanbieden tegen de scherpste prijs samen met advies op maat. Vraag voor deze scherpste prijs meteen een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Enkele series uit het assortiment van Kronos Tegels

De innovatie van Kronos Ceramiche

Kronos Ceramiche is een Italiaanse fabrikant van keramische tegels. Het bedrijf richt zich op de productie en de verkoop van kwalitatief hoogwaardige producten samen met innovatie qua stijlen, designs, looks en afmetingen. Op deze manier wil Kronos Ceramiche voor iedere afwerking een bijpassende mogelijkheid aanbieden. Dit doet het bedrijf door meer dan 20 verschillende series binnen het assortiment aan te bieden. Deze series geven een ruime keus. Met de ruime keus biedt Kronos Tegels voor elk project vele mogelijkheden.

Het assortiment van Kronos Tegels

Kronos Tegels heeft de afgelopen jaren haar focus sterk verlegd naar innovatieve research en productdifferentiatie. Door de innovatieve productietechnieken is de toplaag van de keramische tegel zowel keihard als een prachtige basis voor uw interieur. Kronos tegels hebben een eigen stijl door creatief ontwerp. Dit maakt de tegels van dit Italiaanse merk uniek en geven elk interieur een eigen karakter. Kronos Tegels heeft deze keuzes in zowel natuursteen-, marmer- en houtlook. Kronos biedt u dus een ruime variatie! Populair uit dit assortiment zijn bijvoorbeeld Kronos houtlook tegels. Deze houtlook tegels vindt u bijvoorbeeld met de Kronos Les Bois en de Wood Side collectie.

Een Kronos vloertegel van hoge kwaliteit

Een afwerking waar tegels van Kronos veel voor gebruikt wordt, is die van de vloer. Een Kronos vloertegel wordt vaak geïnspireerd op een natuurlijk materiaal. Zoals natuursteen of houtlook vloertegels. Deze look van deze natuurlijke materialen worden in Kronos vloertegels levensecht overgenomen. Daarnaast zijn de Kronos keramische tegels voor de vloer van een hoge kwaliteit. De hoge kwaliteit die u mag verwachten van een Kronos vloer! De Kronos vloeren zijn bruikbaar in iedere ruimte. Zo zijn er bijvoorbeeld voor een badkamer Kronos vloertegels met een hogere stroefheidswaarde.

Kronos tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan voor de tegels van Kronos de scherpste prijs geven samen met advies op maat, doordat wij een directe importeur en dealer zijn van Kronos tegels. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen