Kronos Tegels

Kronos tegels staat bekend om de ruime keuze in stijl, functionaliteit en duurzaamheid. De tegels van Kronos variëren van keramische tegels met een houtlook tot badkamertegels met marmer uitstraling. Door zowel binnen- als buitentegels voor zowel de vloer als de wand te maken biedt Kronos u de mogelijkheid één geheel te creëren die lang mee gaat.

Regge Tegels & Vloeren kan het gevarieerde assortiment van Kronos Tegels aanbieden tegen de scherpste prijs samen met advies op maat. Vraag voor deze scherpste prijs meteen een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment van Kronos

Kronos Ceramiche

Kronos Ceramiche is een Italiaanse fabrikant van keramische tegels. Het bedrijf richt zich op de productie en de verkoop van kwalitatief hoogwaardige producten samen met innovatie qua stijlen, designs, looks en afmetingen. Op deze manier wil Kronos Ceramiche voor iedere afwerking een bijpassende mogelijkheid aanbieden. Dit doet het bedrijf door meer dan 20 verschillende series binnen het assortiment aan te bieden.

Kronos tegels assortiment

Kronos Tegels heeft de afgelopen jaren haar focus sterk verlegd naar innovatieve research en productdifferentiatie. Door de innovatieve productietechnieken is de toplaag van de keramische tegel zowel keihard als een prachtige basis voor uw interieur. Kronos tegels hebben een eigen stijl door creatief ontwerp. Dit maakt de tegels van Kronos uniek en geven elk interieur een eigen karakter. Kronos heeft deze keuzes in zowel natuursteen-, marmer- en houtlook. Kronos biedt u dus een ruime variatie!

Kronos tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan voor de tegels van Kronos de scherpste prijs geven samen met advies op maat, doordat wij een directe importeur en dealer zijn van kronos tegels.. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of langskomen bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen