Kronos Outdoor

Ontdek de veelzijdige wereld van Kronos Outdoor tegels, waar stijl, functionaliteit en duurzaamheid samenkomen voor al uw buitenruimtes. De 2 cm keramische tegels zijn verkrijgbaar met beton-, hout- en steeneffect, waardoor u een breed scala aan ontwerpmogelijkheden heeft om uw buitenomgeving te verfraaien. Benieuwd naar een prijsopgave voor Kronos Outdoor tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Inspiratie op doen voor Kronos 2.0 tegels? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showtuin.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kronos Outdoor tegels voor buiten

Of u nu op zoek bent naar de strakke uitstraling van beton, de warmte van hout of de tijdloze elegantie van steen, Kronos Outdoor tegels bieden gegarandeerde elegantie, praktische bruikbaarheid en weerstand tegen alle weersomstandigheden. Van terrassen tot tuinpaden, van trappen tot zwembadranden, de Kronos Outdoor tegels zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en uw buitenruimte te verfraaien met een blijvende schoonheid. Met Kronos Outdoor tegels kunt u een naadloze overgang creëren tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor uw huis wordt uitgebreid naar de natuurlijke omgeving. Kies voor elegantie, kies voor praktisch gebruik, kies voor weerstand - kies voor Kronos Outdoor tegels voor al uw buitenprojecten.

Kronos 2.0 tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De buitentegels Kronos 2.0 kunt u bij Regge Tegels & Vloeren kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met een goed advies op maat. U kunt ons altijd bellen of mailen bij vragen over een Kronos outdoor tegel. Of breng een bezoek aan de showtuin. Onze verkoopadviseurs staan hier graag voor u klaar.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de tegels