Natuursteen Wandtegels

Natuursteen wandtegels hebben een prachtige, natuurlijke look met fraaie details. Helaas is de kwaliteit van natuursteen vaak wel minder. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren een assortiment aan natuursteenlook wandtegels zijn wandtegels die wel de natuurlijke look van natuursteen hebben, maar dan in combinatie met het gemak van keramiek. Dit maakt natuursteenlook wandtegels van keramiek onderhoudsvriendelijk en zeer slijtbestendig. Regge Tegels & Vloeren biedt een ruim assortiment aan wandtegels met een natuursteenlook met vrijwel iedere soort natuursteen.

Benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen wandtegels? Kom dan langs bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Een scherpe prijsopgave van ons ontvangen voor een natuursteenlook wandtegel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wandtegels met een natuursteenlook

Natuursteen staat bekend om prachtige, levendige texturen met finèse tot in het kleinste detail. Deze details zijn bijvoorbeeld ader texturen en kleurvariaties die ontstaan zijn door de tijd heen. Ook zijn er zeer veel verschillende soorten natuursteen met verschillende kleurafwerkingen. Niet voor niets is natuursteen een bouwmateriaal dat als sinds mensenheugenis wordt gebruikt om de meest prachtige interieurontwerpen te bewerkstelligen op wanden en muren van iedere ruimte. Ook kunnen de natuursteenlook wandtegels worden gecombineerd met natuursteenlook vloertegels.

Keramische natuursteenlook wandtegels

Natuursteen wandtegels zijn qua uiterlijk, look en feel prachtig. Helaas heeft echt natuursteen wel kwalitatieve nadelen. Deze kwalitatieve nadelen hebben keramische natuursteenlook wandtegels niet. Dit zijn namelijk gebakken tegels van keramiek. Door het gebakken materiaal zijn de natuursteenlook keramische wandtegels kleur, kras en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Daarnaast wordt door de moderne productietechnologieën natuursteenlook keramische tegels geproduceerd die niet meer te onderscheiden van de natuurlijke variant, met een ruimtere keus aan kleuren en afmetingen.

Natuursteen wandtegels in keuken en badkamer

Het prachtige materiaal van natuursteen heeft helaas als nadeel dat er een keer iets in kan trekken of niet altijd van hoge kwaliteit is. Natuursteen wandtegels kunnen daarom niet atlijd in keuken, badkamer of toilet gebruikt worden. Wanneer u kiest voor natuursteenlook keramische wandtegels uit ons assortiment kan dit wel. Dit komt door de vochtbestendheid en de slijtvastheid die natuursteenlook wandtegels hebben.

Vrijwel iedere soort natuursteen

Natuursteen is er in een enorme variatie qua looks. U denkt misschien dat dat niet van iedere soort natuursteen een keramische variant beschikbaar is. Maar het tegendeel is juist waar! Van eigenlijk iedere soort natuursteen wandtegel kunt u bij ons in het assortiment een keramische variant vinden. Een bijkomend voordeel van keramische natuursteen wandtegels is dat ze in meer afwerkingen, formaten en kleurvariaties te verkrijgen zijn. Daar waar het echte natuursteen vaak wat beperkter is qua mogelijkheden van afwerkingen en kleurvariatie.

Natuursteen wandtegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over natuursteenlook wandtegels? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Ook direct inspiratie op doen? Bezoek dan onze showroom en krijg advies van onze verkoopmedewerkers. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Met een zakelijk project bezig en op zoek naar natuursteen wandtegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Natuursteen wandtegels uit ons assortiment