Mirage Cosmopolitan

Mirage Cosmopolitan is een keramische tegelserie met de fraaie uitstraling van marmer. De uitstraling van marmer staat bekend om de klassieke en luxueuze look die vaak aangebracht wordt in elegante ruimtes. Met de keramische uitvoering van marmer, van de producent Mirage Tegels, haalt u niet alleen de klassieke uitstraling van marmer in huis maar ook nog eens de praktische voordelen van keramiek!

De fraaie uitstraling van de Mirage Cosmopolitan samen met een scherpe prijs en uiteraard een goed advies op maat vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag voor de scherpe prijzen direct een vrijblijvende offerte aan of kom voor advies langs bij in de showroom. Bij vragen helpen wij u ook graag, neem in dat geval gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Mirage Cosmopolitan serie

De verfijnde en natuurgetrouwe details van marmer, nagebootst in praktisch en hoogwaardig keramiek, dat is de Mirage Cosmopolitan serie. Deze tegelserie bevat een verrassende diepte en rijkdom aan details waardoor aderpatronen die marmer kenmerken worden nagebootst. Elke tegel van deze collectie is als het ware een kunstwerk op zich! Met zeven verschillende marmeren effecten, twee afwerkingen en vier formaten wordt de allure van marmer een mogelijk voor ieder interieurontwerp.

Mirage Cosmopolitan toepassing

De Mirage Cosmopolitan vindt in vele ruimtes toepassing. Commerciële ruimtes of toch bij u thuis? Deze collectie kent een ruimte mogelijkheid tot gebruik. Misschien uw badkamer of keuken verfraaien met een luxe marmerlook? Zeker mogelijk met deze unieke en kwalitatieve collectie keramische tegels.

Cosmopolitan kleuren en afmetingen

De Mirage Cosmopolitan collectie is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Cosmopolitan Statuario Extra
  • Cosmopolitan Calacatta Gold
  • Cosmopolitan Arabescato Oro
  • Cosmopolitan Statuario Fantastico
  • Cosmopolitan White Crystal
  • Cosmopolitan Mystic Grey
  • Cosmopolitan Amazzonite

Afmetingen:
80×80 cm, 80×160 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 120×278 cm.

Mirage Cosmopolitan bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag voor de Mirage Cosmopolitan collectie tegen een scherpe prijs! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op bij vragen over de mogelijkheden. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Cosmpolitan collectie