Mirage Tegels

Mirage tegels is een bekende producent van Italiaanse keramische tegels. Het merk staat voor prachtige keramische tegels van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De keramische tegels zijn de uitkomst voor het design en decoratie van diverse woonruimtes.

De Mirage series:

 

Mirage assortiment

De Mirage tegelseries worden geproduceerd met de meest geavanceerde techieken. Door zorgvuldig gebruik en dosering van de kleurpigmenten worden keramische tegels geproduceerd zonder repetitieve patronen waardoor elke tegel uniek is. De keramische tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u voor lange tijd kunt genieten van de perfecte tegel. Door de vele verschillende series, kleuren, formaten en legpatronen kunt u altijd die combinatie kiezen die bij u en uw interieur past. Veel tegelseries zijn aan te vullen met decoratieve elementen waardoor u elke ruimte een uniek karakter kan geven.

Mirage tegels kopen?

Geïnteresseerd in de series van Mirage? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Mirage tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Mirage Tegels kopen?   Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.
Zit de door u gezochte Mirage tegel hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Op zoek naar Mirage buitentegels? Klik dan hier.