Mirage Tegels

Mirage Tegels is een bekende producent van Italiaanse keramische tegels. Het merk staat voor prachtige keramische tegels van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. De keramische tegels zijn de uitkomst voor het design en decoratie van diverse woonruimtes. Oftewel, het assortiment biedt een uitkomst voor vele ruimtes. Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over tegels uit het ruime assortiment van Mirage Tegels. Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Mirage aanbieden tegen een scherpe prijs door directe contacten. Naast deze scherpe prijs kunnen wij u ook voorzien in advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel van Mirage die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Enkele series uit het assortiment van Mirage tegels

Over het bedrijf Mirage Ceramica

Mirage Ceramica is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar bezig is met de vervaardiging van keramische tegels. Mirage is dus al een hele tijd bezig met ontwerpen en produceren van wand- en vloertegels voor alle soort project. Door gedegen expertise en 'knowhow' is Mirage Tegels een bedrijf dat alsmaar met vernieuwende producten voor vloer en wand komt. Met deze visie is Mirage Ceramica een bedrijf geworden dat in meer dan 160 landen actief is. Door een sterke focus op nieuwe trends en innovatieve oplossingen te hebben blijft Mirage Tegels voorop lopen op het gebied van keramiek.

Mirage Tegels assortiment

De Mirage tegelseries worden geproduceerd met de meest geavanceerde techieken. Door zorgvuldig gebruik en dosering van de kleurpigmenten worden Mirage keramische tegels geproduceerd zonder repetitieve patronen waardoor elke tegel uniek is. De Mirage keramische tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u voor lange tijd kunt genieten van de perfecte tegel. Door de vele verschillende series, kleuren, formaten en legpatronen kunt u altijd die combinatie kiezen die bij u en uw interieur past. Veel tegelseries zijn aan te vullen met decoratieve elementen waardoor u elke ruimte een uniek karakter kan geven. In het assortiment zijn Mirage vloertegels, wandtegels en buitentegels te vinden. Oftewel, voor iedere afwerking een ruimte keus!

Mirage Buitentegels

Een deel van het assortiment van Mirage is ook verkrijgbaar voor buitenruimtes. Vele collecties van Mirage zijn als terrastegels te verkrijgen in speciale afwerking. Deze tegels zijn extra dik, namelijk minimaal 20 mm. Door deze dikte zijn de tegels extra goed bestand tegen de omstandigheden van buiten. Benieuwd naar dit assortiment buitentegels? Neem dan een kijkje op de pagina van Mirage Buitentegels.

Mirage Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Geïnteresseerd in een serie van Mirage Tegels? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Mirage tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels aanbieden tegen scherpe prijzen! Dus bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u voor een zakelijke project op zoek naar een Mirage tegel uit dit assortiment? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen