Mirage Dijon

Ontdek de Mirage Dijon keramische tegels: een eerbetoon aan de buitengewone schoonheid van de Pierre de Bourgogne, ontworpen om de essentie van een historisch materiaal vast te leggen en zijn expressieve en toepassingsmogelijkheden te vergroten dankzij de geruststellende kracht van hoogwaardig keramiek. Schoonheid en functionaliteit vormen de basis van dit nieuwe Mirage project. Bij Regge Tegels & Vloeren voorzien wij u graag in een scherpe prijsopgave voor de tegels Mirage Dijon. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan voor een prijsopgave. Of neem contact met ons op bij vragen en voor meer informatie over deze tegels.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Mirage Dijon als eerbetoon aan prachtig natuursteen

Door de traditie van Bourgondische steen te combineren met de veelzijdigheid en praktische eigenschappen van keramische, vertegenwoordigt de Mirage Dijon collectie de perfecte mix van tijdloze elegantie en duurzame prestaties. Deze vereniging van schoonheid en functionaliteit vormt de essentie van deze collectie. De inspiratie is dus gehaald uit het natuursteen met het karakter "Essence of Burgundy": de lichte, heldere tinten roepen onmiddellijk het iconische karakter van Bourgondische kalksteen op en zijn tijdloze natuurlijke aantrekkingskracht. Kom en ontdek de tijdloze pracht van Mirage Dijon tegels voor een vleugje klassieke elegantie in elke ruimte.

Natuurlijke look door hoogwaardige technologie

De geavanceerde technologie van gecontroleerd willekeurig mengen die wordt gebruikt om de collectie Mirage Dijon te creëren, maakt unieke schaduwing mogelijk met variaties in toon die de natuurlijke veroudering en slijtage van de steen weerspiegelen. Deze aanpak geeft de collectie een uniek authentieke, verrassend realistische ervaring, waarbij de schoonheid van natuursteen door de eeuwen heen nauwkeurig wordt gereproduceerd.

Kleuren en afmetingen

De Mirage Dijon collectie kan verkregen worden in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Dijon DJ01 Couches
  • Dijon DJ02 Commarin
  • Dijon DJ03 Rochepot
  • Dijon DJ04 Bazoches
  • Dijon DJ05 Cormatin

Afmetingen:

15x15 cm, 30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm.

Mogelijkheden voor buiten

De buitentegels van Mirage worden geproduceerd onder de noemer van Mirage Evo. Ook de collectie Mirage Dijon heeft een mogelijkheid voor buiten met een afwerking van 20 mm. Hierdoor kan de collectie Mirage Dijon verwerkt worden als natuursteenlook terrastegel in uw project.

De Mirage Dijon tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Ontdek de tijdloze elegantie van Mirage Dijon tegels bij Regge Tegels & Vloeren. Breng de natuurlijke schoonheid van Bourgondische steen naar elke ruimte met Mirage Dijon, nu verkrijgbaar bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijsopgave. Wilt u ook advies ontvangen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Neem via het zakelijk contactformulier contact met ons op wanneer u voor een zakelijk project op zoek bent naar deze tegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de collectie