Keramisch parket

Keramische parket is oersterk, duurzaam en verkrijgbaar in enorm veel variaties. Daarnaast is keramisch parket kleur-, kras- en slijtvast. Door te kiezen voor keramisch parket krijgt u een perfecte combinatie tussen hoge kwaliteit, samen met een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling!

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan keramisch parket, wat wij tegen zeer scherpe prijzen aan kunnen bieden. Ook hebben wij veel series liggen in onze showroom. Kom gerust eens langs in onze showroom om u te laten adviseren door onze verkopers. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Keramisch parket

Onze houtlook tegels zijn met het houtpatroon en de nerven bijna niet van echt hout te onderscheiden. Bij een keramische parketvloer hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen of kromtrekkingen. Keramiek is slijtvast en voorzien van een keiharde toplaag die zeer gemakkelijk is in onderhoud. Deze tegels geven uw huis een warme uitstraling en kunnen tegen een stootje!

Onze keramische parket tegels zijn uitsluitend van zeer hoge kwaliteit. Wij kopen direct in bij fabrikanten in Europa, daardoor kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden. Er is oneindig veel keus! Bijna al onze keramische tegelmerken hebben wel één of meerdere houtlook tegels in het assortiment. U kunt kiezen voor een lichte, Scandinavische vloer of juist een donkere, warme vloer. Welke stijl past het beste bij u?

Keramisch parket assortiment

De bekendste keramisch parket tegelseries uit ons assortiment zijn onder anderen Marazzi Treverkhome, Atlas Concorde Axi, Flaviker Dakota, Refin Larix en Sant’Agostino S. Wood. Wij bieden een zeer goede prijs voor onze topmerken! Daarnaast kunnen we u helemaal ontzorgen, van het leveren en laten leggen van vloerverwarming en keramische tegels tot het afwerken met een passende plint.

Keramisch parket kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Wilt u meer informatie over keramische vloertegels of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Meer weten over keramisch parket?

U kunt voor meer informatie altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen