Keramisch Parket

Keramisch parket is oersterk, duurzaam en verkrijgbaar in veel variaties. Regge Tegels & Vloeren biedt u een ruim assortiment aan keramisch parket tegen scherpe prijzen. Een deel van dit assortiment tonen wij u graag in onze showroom. Kom gerust eens langs in de showroom om u te laten adviseren en inspireren door onze verkopers. Direct een scherpe prijsopgave voor keramisch parket ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij vragen kunt u ons ook altijd even bellen of mailen.

Product info

Wat is keramisch parket?

Nog niet iedereen is bekend met de term keramisch parket. Daarom beginnen we even met de uitleg wat dit precies is. Keramisch parket is een andere naam voor keramische vloertegels met een houtlook. De houtlook wordt met moderne technologie geprint op de gebakken keramische tegels, waardoor het houtlook tegels worden. Deze houtlook tegels hebben een houtpatroon en nerven die door de moderne printtechnologie bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Door de technologie heeft keramisch parket dus een levensechte look van hout. Maar naast deze levensecht look heeft het ook nog eens kwalitatieve voordelen. Het voordeel van keramisch parket ten opzichte van echt parket is dat u bij keramische vloeren niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen of kromtrekkingen. Keramiek is slijtvast en voorzien van een keiharde toplaag die zeer gemakkelijk is in onderhoud. Deze tegels geven uw huis een warme uitstraling en kunnen tegen een stootje! De houtlook tegels van keramiek hebben dus alle prachtige details van echt hout, maar dan zonder de nadelen van hout en parket. Door te kiezen voor keramisch parket krijgt u een perfecte combinatie tussen hoge kwaliteit, samen met een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling. Creër een warme en natuurlijke sfeer bij u in huis met keramisch parket!

De voordelen van keramische parket

Keramische tegels, dus ook keramisch parket, zijn gebakken producten met dichte porien. Hierdoor kan er niets in de keramische tegels trekken en wordt het materiaal kleur, kras en slijtvast samen met vochtbestendigheid en weinig onderhoud. Dit zijn de kwalitieve voordelen van keramisch parket t.o.v. hout en parket. Daarnaast zijn de printtechnologien van de fabrikanten van keramisch parket doorontwikkeld de laatste jaren waardoor ook de houtlook van keramisch parket niet meer te onderscheiden van echt hout. Oftewel, dit materiaal heeft alleen maar voordelen! Keramisch parket houtlook brengt alle charme van echt hout met zich mee.

Houtlook voor iedere ruimte

Door de kleur, kras, slijtvastheid en vochtbestendigheid van keramisch parket kan ook een houtlook worden verkregen in ruimtes waar dit met echt hout nooit heeft gekund. Denk hierbij aan keramisch parket in de badkamer, keuken of zelfs in buitenruimtes. Verschillende afwerkingen worden tegenwoordig ontwikkeld voor de toepassing van de tegels in verschillende ruimtes, bijvoorbeeld extra stroef keramisch parket voor de badkamer.

Zelfs buiten een rustieke, natuurlijke look

Hout is een prachtig materiaal. Helaas kan dit prachtige materiaal buiten niet worden gebruikt. Maar wilt u buiten toch de natuurlijke look van hout krijgen? Dit kan met outdoor keramisch parket. Keramisch parket outdoor zijn houtlook terrastegels. Deze houtlook buitentegels zijn vaak wat dikker dan de binnentegels, met een dikte van 2 of 3 cm. Met deze dikte zijn ze uitstekend bestand tegen de omstandigheden van buiten. Geef uw terras een natuurlijke uitstraling met outdoor keramisch parket!

Keramisch parket leggen

Keramisch parket kan op meerdere manieren worden gelegd, deze variatie bestaat uit het recht leggen van keramisch parket en het leggen van keramisch parket in visgraat. Recht leggen geeft meer rustiek aan de houtlook vloer, terwijl visgraat motief juist levendigheid met zich mee brengt. De verwerking van keramisch parket is daarom zeer belangrijk bij de stijl die u wilt voor de vloer. Ook bij de verwerking kan Regge Tegels & Vloeren u op maat adviseren. Daarnaast kunt u bij ons ook het keramisch parket inclusief leggen kopen. Zo ontzorgen wij u ook helemaal tijdens het legproces.

Ons assortiment

In het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn er verschillende houtlooks verwerkt. Deze verscheidenheid bestaat uit de looks, kleuren en afmetingen die verkrijgbaar zijn. Zo willen wij voor iedereen de juiste keus op maat aanbieden. De bekendste keramisch parket tegelseries uit ons assortiment zijn onder anderen Marazzi Treverkhome, Atlas Concorde Axi, Flaviker Dakota, Refin Larix en Sant’Agostino S. Wood. Wij bieden een zeer goede prijs voor onze topmerken! Daarnaast kunnen we u helemaal ontzorgen, van het leveren en laten leggen van vloerverwarming en keramische tegels tot het afwerken met een passende plint.

Keramisch parket kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het keramisch parket uit ons assortiment is uitsluitend van zeer hoge kwaliteit. Wij kopen direct in bij fabrikanten in Europa, daardoor kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden. Bijna al onze tegelmerken hebben wel één of meerdere houtlook tegels in het assortiment. U kunt kiezen voor een lichte, Scandinavische vloer of juist een donkere, warme vloer. Welke stijl past het beste bij u? Wilt u meer informatie over keramische vloertegels of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen