Atlas Concorde Axi

Een keramische tegel die duurzaamheid combineert met de natuurlijke uitstraling en het karakter van hout: de Atlas Concorde Axi. Deze levensechte houtlook is gecreëerd door een zorgvuldig ontwerp- en productieproces, waarbij gelet is op het kleinste detail waardoor de houtlook zo perfect mogelijk naar voren treed.

Op zoek naar een scherpe prijs voor de Atlas Concorde Axi? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Heeft u een vraag? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Atlas Concorde Axi tegelcollectie

De Atlas Concorde Axi collectie heeft een fraai kleurenpallet. Elke kleur geeft de collectie een net iets andere ‘touch’ en uitstraling. Samen met de afmetingen, die ook in speciale afwerkingen verkrijgbaar zijn, geeft dit de Axi collectie de ruime gebruiksmogelijkheid. De Atlas Concorde Axi tegels hebben de voordelen van keramische houtlook tegels. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Daardoor vormt de collectie Atlas Concorde Axi een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

De toepassing van deze tegels

De Atlas Concorde Axi is geschikt voor binnen en buiten, waardoor u de vloer door kunt trekken, ideaal dus voor wanneer u een uniform en strak geheel wilt creëren binnen- en buitens huis. Hierbij is de Atlas Concorde Axi te leveren met anti-slip laag, waardoor u niet zo snel zult uitglijden wanneer de tegel nat is. Dit is ideaal voor wanneer u de tegel buiten wilt hebben, maar ook aan te raden is wanneer u de Atlas Concorde Axi wilt gebruiken voor natte ruimtes zoals de douche en keuken.
Kortom, een tegel die niet te onderscheiden is van echt hout, maar met alle gemak die keramisch parket met zich mee brengt.

Axi kleuren en afmetingen

De collectie Atlas Concorde Axi is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Axi Dark Oak
  • Axi Golden Oak
  • Axi White Pine
  • Axi Brown Chestnut
  • Axi Grey Timber
  • Axi Silver Fir

Afmetingen:
25×150 cm, 22.5×90 cm, 15×90 cm, 60×60 cm

De Atlas Concorde Axi is ook verkrijgbaar in speciale afmetingen en afwerkingen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op!

De Atlas Concorde Axi tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Doordat Regge Tegels & Vloeren Atlas Concorde tegels rechtstreeks bij de fabriek inkoopt kunnen wij u de beste prijs garanderen, samen met een bijpassend, goed advies. Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Axi of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Axi collectie