Atlas Concorde Tegels

Atlas Concorde Tegels zijn keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit waarbij stijl en design voorop staan. Dit gecombineerd met het nauwlettend in de gaten houden van kwaliteitsbehoud zijn de belangrijkste waarden voor Atlas Concorde Tegels. De Atlas Concorde series bevatten zowel vloertegels als wandtegels om zo de perfecte samenhang te creëren in uw ruimte, voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde Tegels! Hierdoor kunnen wij de series aanbieden tegen scherp prijzen. Vraag voor deze scherpe prijzen direct geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom voor een goed advies bij ons langs in de showroom. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen, of hier direct contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over Atlas Concorde Tegels

Opgericht in 1969, is Atlas Concorde de oprichter van de Concorde Group, een van de grootste Italiaanse keramische tegels fabrikanten, zowel binnen Europa als internationaal, een van de leiders op het gebied van technologische vooruitgang, met product en proces innovaties, die een leidende rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van keramische tegels. De focus bij Atlas Concorde tegels ligt vooral op stijl en design. Het doel van het bedrijf is een oplossing te bieden voor alle eisen van consumenten, designers en architecten. Dit in combinatie met technologie zorgt ervoor dat deze producent van keramische producten de behoefte en eisen van de hedendaagse markt goed kan voorzien.

Een ruim assortiment aan Atlas Tegels

De Atlas Concorde series zijn tegelseries waarbinnen een ruime variatie aan kleur, formaat en soort verkrijgbaar is. Marmer- , steen- en houtlook zijn allemaal te verkrijgen in de prachtige, stijlvolle series van Atlas Concorde Tegels. Dit ruime assortiment bevat zowel standaard maten en afwerkingen maar ook buitengewone series die uniek zijn binnen de tegelmarkt! Het bedrijf let hierbij op klassieke designs maar blijft ook voorop lopen met het onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en technieken. Zo kan iedereen zijn of haar eigen wens vinden in de de collecties van de Italiaanse merk.

De kwaliteit van Made in Italy keramische tegels

Atlas Concorde Tegels produceert de keramische tegels onder de noemer van Made in Italy. Made in Italy staat voor hoogwaardige, A-kwaliteit keramische producten. Met dit als uitgangspunt bent u niet alleen verzekerd van prachtige tegels, maar ook van kwalitatief hoogwaardige producten die jarenlang mee gaan. Met Made in Italy als uitgangspunt zijn de tegels uit dit assortiment de top van de markt door de combinatie van stijl, design en kwaliteit.

Atlas Concorde Tegels tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde Tegels. Door de directe contacten met de fabriek kan Regge Tegels & Vloeren met een strak schema, en bijpassend advies tot de juiste tegels voor de klant komen. Daarnaast hebben wij verschillende series van Atlas Concorde Tegels liggen bij ons in de showroom. Kom gerust eens inspiratie op doen. Ook kunnen wij u helpen bij het vervoeren, leggen en verwerken van de tegels. Zo kunt u optimaal genieten met minimale zorgen! Bent u geïnteresseerd in de tegels van Atlas Concorde of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect, designer of bezig met een zakelijk project? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen