Atlas Concorde Tegels

Atlas Concorde tegels zijn van prachtige kwaliteit en geschikt voor zowel de woonkamer, keuken en badkamer. Stijl en design, gecombineert met het nauwlettend in de gaten houden van kwaliteitsbehoud, dat zijn de pijlers waar Atlas voor staat. De Atlas Concorde series bevatten zowel vloertegels als wandtegels om zo de perfecte samenhang te creëren in uw ruimte!

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom voor een goed advies bij ons langs in de showroom.

Atlas Concorde series:

Wat biedt Atlas Concorde Tegels?

Opgericht in 1969, is Atlas Concorde de oprichter van de Concorde Group, een van de grootste Italiaanse keramische tegels fabrikanten, zowel binnen Europa als internationaal, een van de leiders op het gebied van technologische vooruitgang, met product en proces innovaties, die een leidende rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van keramische tegels. De focus bij Atlas ligt vooral op stijl en design. Het doel van Atlas is een oplossing te bieden voor alle eisen van consumenten, designers en architecten. Dit in combinatie met technologie zorgt ervoor dat Atlas de behoefte en eisen van de hedendaagse markt goed kan voorzien.

Assortiment

De Atlas Concorde series zijn keramische tegel series met een ruime variatie aan kleur, formaat en soort. Atlas Concorde heeft tegels voor elke stijl. Marmer- , steen- en houtlook zijn allemaal te verkrijgen in de prachtige, stijlvolle series van Atlas Concorde. Dit ruime assortiment bevat zowel standaard maten en afwerkingen maar ook buitengewone series die uniek zijn binnen de tegelmarkt! Zo kan iedereen zijn of haar eigen wens vinden in de collecties van Atlas Concorde!

Buitentegels

Veel series van Atlas Concorde zijn ook als buitentegel verkrijgbaar. Meer informatie hierover? Ga dan naar de pagina van Atlas Concorde buitentegels.

Waarom Atlas Concorde Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde. Door de directe contacten met de fabriek kan Regge met een strak schema, en bijpassend advies tot de juiste tegels voor de klant komen. Ook kunnen wij u helpen bij het vervoeren, leggen en verwerken van de tegels. Zo kunt u optimaal genieten met minimale zorgen!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Atlas Concorde of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen