Atlas Concorde Tegels

Atlas Concorde tegels zijn van prachtige kwaliteit en geschikt voor zowel de woonkamer, keuken en badkamer. De Atlas Concorde series bevatten zowel vloertegels als wandtegels om zo de perfecte samenhang te creëren in uw ruimte!

Lees meer over Atlas Concorde Tegels

Atlas Concorde tegels

Atlas Concorde is een van de bekende merken voor keramische tegels. Het assortiment is veelzijdig en geschikt voor een woning, commerciële ruimte en architectuur. De focus ligt bij Atlas Concorde op stijl en design.

Atlas Concorde Axi

Atlas Concorde Axi combineert duurzaamheid met de uitstraling en textuur van natuurlijk hout. De keramische tegels van de Axi serie zijn gemakkelijk in het onderhoud en staan garant voor een warme natuurlijke uitstraling. Deze tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken met eventuele antislip mogelijkheden voor natte ruimtes.

Atlas Concorde Format

De Format serie haalt inspiratie uit de aantrekkingskracht en elegantie van natuursteen. De serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, voor ieder wat wils!

Atlas Concorde Brave

De Brave serie van Atlas Concorde heeft een prachtige natuurlijke en neutrale steenlook. Brave tegels zijn niet van echt te onderscheiden, maar hebben alle voordelen van hoogwaardig keramiek. Deze serie bevat ook een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wandtegels: wandtegels met reliëf bestaande uit kleine en grotere wave patronen. In combinatie met de keramische vloertegels van Atlas Concorde creëer je een perfecte eenheid in een ruimte. De tegels hebben een moderne uitstraling met neutrale sobere kleuren, een fijne basis voor uw interieur. Brave is ook verkrijgbaar in keramische buitentegels.

Atlas Concorde Dwell

De Dwell serie van Atlas Concorde bestaat uit neutrale betonlook vloertegels en exclusieve wandtegels. Ook deze serie bevat reliëf in diverse vormen, denk aan lijn- en golfpatronen en een heel bijzonder 3d patroon. Atlas Concorde Dwell tegels zijn verkrijgbaar in natuurlijke kleuren voor de vloertegels en sprekende kleuren, zoals roest of turquoise, voor de wandtegels.

Atlas Concorde Marvel

De Atlas Concorde Marvel tegels zijn geïnspireerd door het meest prestigieuze Italiaanse marmer. Marvel is een project met keramische tegels van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel technisch als qua uitstraling zijn het prachtige tegels.
De serie Atlas concorde Marvel is leverbaar in de volgende formaten:
45×90, 75×75, 60×60, 30×60, 74×74, 59×59, 44×88, 29,5×59 cm.
Leverbaar in 6 prachtige marmer kleuren:
Beige Mystery, Bronze Luxury, Calacatta Extra, Champagne Onyx, Grey Stone en Moon Onyx.

Atlas Concorde Marvel PRO

De Atlas Concorde Marvel PRO omvat de tijdloze natuurlijke charme van marmer. Dit luxueuze bouwmateriaal is van oudsher populair vanwege haar ongekend prachtige uitstraling.De keramische tegels van de Atlas Concorde Marvel PRO serie zijn voorzien van natuurlijke aders die het fijne karakter van marmer versterken. De tegels worden afgewerkt met speciale toplagen voor een natuurgetrouwe uitstraling en praktisch onderhoud. Hierdoor is de Atlas Concorde Marvel PRO een populaire tegelserie Regge Tegels & Vloeren!

Atlas Concorde Seastone

De Seastone serie is een keramische tegelserie die bekend staat om haar pure, hardstenen uitstraling met gedetailleerd design. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en afwerkingen waardoor er veel mogelijk is. De tegels zijn ook verkrijgbaar met anti-slip afwerking voor meer veiligheid in natte ruimtes.

Atlas Concorde Trust

De tegelserie die de ontembaarheid van de natuur uitstraalt. De Atlas Concorde Trust tegels hebben de uitstraling van natuursteen, maar hebben aanzienlijk minder onderhoud nodig. Praktisch en sfeervol! De collectie omvat zowel vloer- als wandtegels en mozaïek, zo kunt u ervoor kiezen om de tegels op elkaar af te stemmen of juist te kiezen voor verrassende combinaties!

Het complete assortiment van Atlas Concorde:

Advance Etic Greencolors Stay
Axi Ever Ground Track Studio
Bord Evolve Mark Style
Cementi Extend Marvel Sunrock
Chroma Fibra Marvel PRO Trek
Diamante Format Milestone Trust
Doga Glow Seastone Brave
Dolmen Granigliati Spark Dwell

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Atlas Concorde of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.