Atlas Concorde Tegels

Atlas Concorde tegels zijn van prachtige kwaliteit en geschikt voor zowel de woonkamer, keuken en badkamer. Stijl en design, gecombineert met het nauwlettend in de gaten houden van kwaliteitsbehoud, dat zijn de pijlers waar Atlas voor staat. De Atlas Concorde series bevatten zowel vloertegels als wandtegels om zo de perfecte samenhang te creëren in uw ruimte!

Opgericht in 1969, is Atlas Concorde de oprichter van de Concorde Group, een van de grootste Italiaanse keramische tegels fabrikanten, zowel binnen Europa als internationaal, een van de leiders op het gebied van technologische vooruitgang, met product en proces innovaties, die een leidende rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van keramische tegels. De focus bij Atlas ligt vooral op stijl en design. Het doel van Atlas is een oplossing te bieden voor alle eisen van consumenten, designers en architecten. Dit in combinatie met technologie zorgt ervoor dat Atlas de behoefte en eisen van de hedendaagse markt goed kan voorzien.

Regge Tegels&Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde. Door de directe contacten met de fabriek kan Regge met een strak schema, en bijpassend advies tot de juiste tegels voor de klant komen. Ook kunnen wij u helpen bij het vervoeren, leggen en verwerken van de tegels. Zo kunt u optimaal genieten met minimale zorgen!

Lees meer over Atlas Concorde Tegels

Hier een overzicht Atlas Concorde series:

Atlas Concorde Axi

Een keramische tegel die duurzaamheid combineert met de natuurlijke uitstraling en het karakter van hout: de Atlas Concorde Axi. Deze levensechte houtlook is gecreëerd door een zorgvuldig ontwerp- en productieproces, waarbij gelet is op het kleinste detail waardoor de houtlook zo perfect mogelijk naar voren treed.
Verder is de Atlas Concorde Axi geschikt voor binnen en buiten, waardoor u de vloer door kunt trekken, ideaal dus voor wanneer u een uniform en strak geheel wilt creëren binnen- en buitens huis. Hierbij is de Atlas Concorde Axi te leveren met anti-slip laag, waardoor u niet zo snel zult uitglijden wanneer de tegel nat is. Dit is ideaal voor wanneer u de tegel buiten wilt hebben, maar ook aan te raden is wanneer u de Atlas Concorde Axi wilt gebruiken voor natte ruimtes zoals de douche en keuken.
Kortom, een tegel die niet te onderscheiden is van echt hout, maar met alle gemak die keramisch parket met zich mee brengt.

De Atlas Concorde Axi is te verkrijgen in de volgende series:

– Atlas Concorde Axi Dark Oak
– Atlas Concorde Axi Golden Oak
– Atlas Concorde Axi White Pine
– Atlas Concorde Axi Brown Chestnut
– Atlas Concorde Axi Grey Timber
– Atlas Concorde Axi Silver Fir

De Atlas Concorde Axi serie is te verkrijgen in de afmetingen:

25×150 cm, 22.5×90 cm, 15×90 cm, 60×60 cm
Bovendien is deze tegel te leveren als wandtegel, in mozaïek vorm en speciale smallere stroken.

Atlas Concorde Brave

De Atlas Concorde Brave, een neutrale, moderne keramische tegel.
Gebaseerd op natuursteen samengevoegd met een hoge grafische veelzijdigheid, om zo dicht mogelijk bij de basis van het echte natuursteen te komen. Een neutrale tegel dus die de basis zal kunnen vormen van het door u gewenste interieur.
Een mooi extra aan de Atlas Concorde Brave is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wandtegels: Wandtegels met reliëf bestaande uit kleine en grotere wave patronen. Hiermee kan in combinatie met de keramische vloertegels van Atlas Concorde een perfecte eenheid van ruimte gecreëerd worden. Dit kan worden uitgebreid naar buiten, want de Atlas Concorde Brave is namelijk ook verkrijgbaar als buitentegel.
Door een complete en veelzijdige keus aan verscheidene kleurtinten, maten, en afwerkingen, kan de Atlas Concorde Brave perfect aangepast worden aan de moderne muren, en binnen- en buitentegels, zo dat de Atlas Concorde Brave naar uw hand gemaakt kan worden.

De Atlas Concorde Brave is te verkrijgen in de volgende series:

– Atlas Concorde Brave Gypson
– Atlas Concorde Brave Pearl
– Atlas Concorde Brave Grey

Enkel te verkrijgen als vloertegel:
– Atlas Concorde Brave Coke
– Atlas Concorde Brave Earth

Enkel te verkrijgen als wandtegel:
– Atlas Concorde Brave 3D Wave
– Atlas Concorde Brave 3D Blade

De algemene maten van de Atlas Concorde Brave zijn:
75×150 cm, 75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm
Verder zijn de Atlas Concorde Brave 3D tegels in variërende maten aanwezig, voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Atlas Concorde Dwell

De Dwell serie van Atlas Concorde bestaat uit neutrale maar sprekende, exclusieve betonlook vloer- en wandtegels. De Atlas Concorde Dwell heeft een hoogwaardige afwerking, met veel respect voor de details, waardoor beton-look in zijn puurste vorm nagebootst wordt. Resultaat: Een bijna niet van echt beton te onderscheiden keramische tegel. Hierdoor geeft de Atlas Concorde Dwell uw ruimte een urbane, industriële uitstraling. Dit effect zou versterkt kunnen worden doormiddel van een combinatie van wand- en vloertegels, waardoor uw interieur een uniforme uitstraling met eenheid krijgt.
Ook bevat deze serie reliëf in diverse vormen, denk hierbij aan lijn- en golfpatronen en een heel bijzonder 3D patroon.

De Atlas Concorde Dwell is te verkrijgen in de series:

– Atlas Concorde Dwell Off White
– Atlas Concorde Dwell Greige
– Atlas Concorde Dwell Brown Leather
– Atlas Concorde Dwell Gray (alleen vloer)
– Atlas Concorde Dwell Pearl (alleen vloer)
– Atlas Concorde Dwell Smoke (alleen wand)
– Atlas Concorde Dwell Rust (alleen wand)
– Atlas Concorde Dwell Ice (alleen wand)
– Atlas Concorde Dwell Silver (alleen wand)
– Atlas Concorde Dwell Turquoise (alleen wand)

De Atlas Concorde Dwell is te verkrijgen in de afmetingen:
75×150 cm, 120×120 cm, 75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm

Atlas Concorde Marvel

Een authentieke keramische tegel voor vloeren en muren, waarbij een uitstraling wordt gecreëerd, geïnspireerd op de luxe en charme van een hoogwaardig prestigieus Italiaans marmer. Ook qua kwaliteit kan de Atlas Concorde Marvel uitzonderlijk goed mee met de eisen van iedere consument. De Atlas Concorde Marvel is niet alleen de basis voor uw interieur, maar voegt doorwege van de marmer-look zeker nog iets extra’s aan uw ruimte. Voor ieder die zijn woonkamer, keuken, badkamer, of openbare ruimte nog een echte ‘wow-factor’ wil geven, kan zeker overwegen om de Atlas Concorde Marvel te bekijken.
Kortgezegd: Een tegel die zowel technisch en qua uiterlijk zeker niet onder doet voor echt marmer.

De Atlas Concorde Marvel is te verkrijgen in de series:
– Atlas Concorde Marvel Calcatta Extra
– Atlas Concorde Marvel Moon Onyx
– Atlas Concorde Marvel Grey Stone
– Atlas Concorde Marvel Champagne Onyx
– Atlas Concorde Marvel Beige Mystery
– Atlas Concorde Marvel Bronze Luxury (alleen als vloertegel)
– Atlas Concorde Marvel Silver Dream (alleen als wandtegel)

De Atlas Concorde Marvel is te verkrijgen in de afmetingen:
120×240 cm, 120×120 cm, 75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 30×60 cm. 50×110

Atlas Concorde Marvel PRO

De Atlas Concorde Marvel PRO omvat de tijdloze natuurlijke charme van marmer. Dit luxueuze bouwmateriaal is van oudsher populair vanwege haar ongekend prachtige uitstraling.De keramische tegels van de Atlas Concorde Marvel PRO serie zijn voorzien van natuurlijke aders die het fijne karakter van marmer versterken. De tegels worden afgewerkt met speciale toplagen voor een natuurgetrouwe uitstraling en praktisch onderhoud. Hierdoor is de Atlas Concorde Marvel PRO een populaire tegelserie Regge Tegels & Vloeren!

Atlas Concorde Seastone

De inspiratie voor de Atlas Concorde Seastone is gehaald uit enkele natuurlijke hardstenen. De Atlas Concorde Seastone is, gericht op deze natuurlijke hardstenen, zeer detaillistisch ontworpen en geproduceerd, zodat er een zo perfect mogelijke natuursteen-look zit in de Atlas Concorde Seastone. Door de goede nabootsing van het natuurlijke hardsteen, is er een keramische tegel uit ontstaan met een strakke, pure look. Een groot voordeel van de Atlas Concorde Seastone is dat de tegel verkrijgbaar is met een anti-slip laag, ideaal voor extra veiligheid in natte ruimtes.
De Concorde Seastone heeft 5 verschillende tinten, goed aan te passen aan uw smaak dus!

De Atlas Concorde Seastone is verkrijgbaar in de series:

– Atlas Concorde Seastone White
– Atlas Concorde Seastone Sand
– Atlas Concorde Seastone Greige
– Atlas Concorde Seastone Gray
– Atlas Concorde Seastone Black

De Atlas Concorde Seastone is verkrijgbaar in de afmetingen:
75×75 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 22.5×90 cm, 30×60 cm
Ook is de Atlas Concorde Seastone verkrijgbaar in mozaïek vorm, voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Atlas Concorde Format

De Format serie haalt inspiratie uit de aantrekkingskracht en elegantie van natuursteen. De serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, voor ieder wat wils!

Atlas Concorde Trust

De tegelserie die de ontembaarheid van de natuur uitstraalt. De Atlas Concorde Trust tegels hebben de uitstraling van natuursteen, maar hebben aanzienlijk minder onderhoud nodig. Praktisch en sfeervol! De collectie omvat zowel vloer- als wandtegels en mozaïek, zo kunt u ervoor kiezen om de tegels op elkaar af te stemmen of juist te kiezen voor verrassende combinaties!
Kies voor Atlas Concorde Trust om uw ruimte de moderne, strakke atmosfeer te geven waar u naar op zoek bent.

Het complete assortiment van Atlas Concorde:

Advance Etic Greencolors Stay
Axi Ever Ground Track Studio
Bord Evolve Mark Style
Cementi Extend Marvel Sunrock
Chroma Fibra Marvel PRO Trek
Diamante Format Milestone Trust
Doga Glow Seastone Brave
Dolmen Granigliati Spark Dwell

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Atlas Concorde of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.