Atlas Concorde Room

De uitstraling en karikatuur van meubelstoffen, behang en tapijt hebben de inspiratie gevormd voor de Room tegelcollectie van Atlas Concorde. De Atlas Concorde Room is een tegelcollectie met vloer- en wandtegels geschikt voor warme, aantrekkelijke interieurontwerpen die vol zijn van karakter. De minimalistische kleuren worden versterkt met exclusieve patronen voor zowel thuis als bijvoorbeeld commerciële ruimtes.

Op zoek naar een scherpe prijs voor deze karaktervolle Atlas Concorde Tegels? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom, voor een bijpassend advies op maat van onze verkopers. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons meenemen.

Afbeeldingen van deze collectie

Atlas Concorde Room tegelcollectie

Textiellook als inspiratie van keramische tegels is een ongewone doch fraaie en unieke inspiratie. De strakke lijnen in de patronen van zorgen voor een moderne en hedendaagse uitstraling. De fijne micro-textuur en decoratieve patronen zorgen voor een heerlijke touch aan het oppervlak van deze tegel. De Room tegels roepen een herinnering op aan de textuur van kostbare stoffen. Dit wordt versterkt door het effect van de diepe kleuren samen met de verschillende patronen aan het oppervlak. De Room keramische tegel is geschikt voor zowel vloer als wand.

De Room is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Room toepassingen

De fijne micro-texturen en de decoratieve patronen geïnspireerd op verschillende stoffen zorgen voor een unieke mogelijkheid voor interieurontwerpen. Deze collectie is ideaal voor bijvoorbeeld commerciële ruimtes zoals werkplekken, hotel(hallen), showrooms of een welnessruimte. Maar ook om uw eigen huis van een weergaloze moderne uitstraling te voorzien is de Room collectie zeer goed geschikt.

Room kleuren en afmetingen

Kleuren:

Kleuren Room vloertegel:
– Room Cord
– Room Cord Twill
– Room Cord Dot
– Room Pearl
– Room Pearl Twill
– Room Pearl Dot
– Room Pearl Check
– Room White
– Room Grey

Kleuren Room wandtegel:
– Room White
– Room Pearl
– Room Cord
– Room White Check
– Room Pearl Check
– Room Cord Check

Room 3D afwerking:
De Room is ook verkrijgbaar in een speciale 3D afwerking in de vorm van een wandtegel. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op!

Afmetingen:

Vloertegels:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 45×90 cm, 75×150 cm

Wandtegels:
40×80 cm, verder zijn de Room wandtegels ook in speciale afwerkingen verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op!

Atlas Concorde Room kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde. Door de directe contacten met de fabriek kan Regge met een strak schema, en bijpassend advies tot de juiste tegels voor de klant komen. Ook kunnen wij u helpen bij het vervoeren, leggen en verwerken van de tegels. Zo kunt u optimaal genieten met minimale zorgen!

Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Room of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen