Portugese Vloertegels

Portugese vloertegels zijn vloertegels met veel details die voor een unieke look zorgen in iedere ruimte. Deze tegels zijn te herkennen aan de unieke (bloemen) motieven die samen een speels geheel vormen. Ze geven elke ruimte een warme, authentieke en mediterrane sfeer en zijn vandaag de dag dé trend als vloer- en wandtegel. Ben jij nog op zoek naar een tegel die je badkamer, keuken, toilet of hal helemaal opfleurt? Dan is de Portugese tegel perfect! Regge Tegels & Vloeren adviseert graag over de toepassing van deze vloertegels.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Portugese vloertegels? Kom gerust eens langs in onze showroom om direct inspiratie op te doen. Bij vragen mag je uiteraard ook contact met ons opnemen. Liever meteen een prijs ontvangen voor één van onze collecties Portugese vloertegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn Portugese vloertegels?

Portugese vloertegels zijn Portugese tegels met verschillende motieven die geschikt zijn voor toepassing op de vloer. Ze zijn door de jaren heen een begrip geworden en wij kennen ze dan ook voornamelijk als cementtegels. De Portugese vloertegels hebben unieke prints en prachtige kleurvariaties. Met deze unieke prints en kleurvariaties zorgen deze vloertegels voor een eigen stijl op iedere vloer. Door de rijkheid in beschikbare kleuren, patronen en formaten zijn er een oneindig aantal combinaties mogelijk om je keuken, badkamer, toilet of hal te decoreren.

Ons assortiment Portugese vloertegels

Ons assortiment Portugese vloertegels bestaat enkel uit merken met A-kwaliteit aan keramische vloertegels. Daarom zijn de Portugese vloertegels uit ons assortiment dus ook van A-kwaliteit. Daarnaast is de variatie in kleuren en afmetingen erg ruim binnen ons assortiment, zodat de Portugese vloertegels die je wilt kiezen perfect naar eigen wens zijn aan te passen.

Portugese vloertegels badkamer

Portugese vloertegels zijn uitermate geschikt voor een badkamer. Wanneer je hier voor kiest ben je verzekerd van een speels en uniek geheel. Regge Tegels & Vloeren biedt diverse Portugese vloertegels voor de badkamer aan. In onze showroom zijn alle Portugese vloertegels voor de badkamer te bekijken en te combineren.

Portugese vloertegels keuken

Ben je op zoek naar een unieke en authentieke vloertegel voor in de keuken? Dan zijn Portugese vloertegels een goede optie. Regge Tegels & Vloeren biedt Portugese vloertegels voor de keuken aan in diverse motieven en afmetingen. Voor elke wens zijn er eigenlijk wel Portugese vloertegels voor in een keuken te koop.

Portugese vloertegels toilet

Wil je in je toiletruimte Portugese vloertegels plaatsen? Een goede keuze, want met Portugese tegels kun je van je toilet een sfeervolle ruimte maken. Regge Tegels & Vloeren heeft diverse soorten, maten en motieven Portugese vloertegels voor het toilet in haar assortiment. Kom dus gerust eens langs om ze te bekijken.

Portugese vloertegels hal

De hal van je woning is de perfecte plek om te betegelen met Portugese vloertegels. Hoe groter de hal, hoe statiger het effect van de Portugese vloertegels hal. Daarnaast is de hal het visitekaartje van jouw huis, hier mag dus best wel een opvallende vloertegel liggen. In de showroom van Regge Tegels & Vloeren liggen diverse soorten Portugese tegels die geschikt zijn voor zowel vloer- als wandtegel. Kom deze gerust eens bekijken en combineren met andere tegels.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van Portugese vloertegels? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom, om ook advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Wil je liever eerst de prijs weten van een Portugese vloertegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Ben je met een zakelijk project bezig waar je graag Portugese vloertegels wilt gebruiken? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen