Ragno Tempera

De Ragno Tempera is een keramische tegelcollectie met een moderne, strakke en neutrale uitstraling die hierdoor in vele ruimtes tot zijn recht kan komen. Door deze uitstraling brengt de Tempera collectie van Ragno Tegels een neutrale sfeer in iedere ruimte die vatbaar is voor vele combinaties.

Direct een scherpe prijs krijgen voor de Tempera collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Tempera Tegelcollectie

Neutrale tinten en heldere kleuren onderscheiden de collectie van de Tempera, een breed scala aan oppervlakken voor het afdekken van woon- en werklocaties met een warme, levendige sfeer. Het gerectificeerde formaat van 30×90 cm is verkrijgbaar in 6 kleuren, 2 driedimensionale structuren, heldere decors en mozaïeken in tinten die passen bij de effen tegels, wat zorgt voor een maximale compositorische veelzijdigheid.

Ragno Tempera toepassen

De geraffineerde kleuren kenmerken de evocatieve ruimtes met een eigentijdse uitstraling. Neutrale en heldere tinten geven de Tempera de mogelijkheid om in allerlei ruimtes tot zijn recht te komen. Advies nodig over de toepassing, dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom.

Tempera kleuren en afmetingen

Tempera collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Tempera Antracite
– Tempera Bianco
– Tempera Blu
– Tempera Crema
– Tempera Fango
– Tempera Verde

Afmetingen:
30×90 cm

Ragno Tempera kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Ragno tegels, hierdoor kunnen wij ook de Tempera aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u een architect of interieurdesigner? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie