Ragno Tegels

Ragno tegels is een tegelfabrikant van hoogwaardige keramische tegels. Door ervaring en innovatie is Ragno tegels een toonaangevende producent geworden, waarbij dit een bedrijf is geworden dat op alle gebieden zeer gespecialiseerd is, waarvan design en kwaliteit het resultaat zijn. Met zowel vloer- als wandtegels in de collecties worden mogelijkheden geboden voor zowel thuis als commerciële ruimtes!

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Ragno tegels, daarom kunnen wij de scherpste prijs bieden. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Zoekt u een tegel die hier niet bij staat? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer u een vraag heeft, of meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series van dit merk:

Ragno Tegels, Italiaans design in de vorm van keramiek

Het bestaan van Ragno Ceramica gaat terug naar 1949. Sinds deze tijd is het bedrijf bezig met het ontwikkelen van een breed scala aan producten in overeenstemming met de trends, stijlen en smaken van de consument. Door deze jarenlange ervaring heeft het bedrijf een naam opgebouwd die wereldwijd bekend is en geroemd om de hoogwaardige keramische vloer- en wandafwerkingen met oneindig veel designs en looks. Doordat Ragno tegels altijd al een vooruitstrevend bedrijf was en is, heeft het altijd aan de wens en vraag van de klant kunnen voldoen. Dit heeft tot een breed scala aan producten geleid, die overeenkomen met de laatste stijlen en trends. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ze juist tijdloze tegels voor hebben gebracht. Ragno Gres Porcellanato is dan ook keramisch materiaal dat staat voor de combinatie tussen stijl en Made in Italy kwaliteit!

De stijl van Ragno Ceramica

De mens en zijn woninginrichtingsprojecten staan centraal in de focus van het merk Ragno Tegels, zowel met inspiratie gehaald uit het nu als uit het verleden. Het doel van dit merk is nog steeds de producten aan te bieden die het best overeenkomen met de eisen van de consumenten en de designprofessionals. Met deze doelen die de focus vormen is Ragno tegels een merk met een geheel eigen stijl die herkenbaar is. Het is dan ook niet zomaar dat tegels van dit merk een van de populairste uit ons assortiment zijn. Dit komt door de vele stijlen en variaties die aangeboden worden in het assortiment.

Ragno vloertegels voor ieder gebruik

Of het nou gaat om steenlook, houtlook, marmerlook of betonlook. Voor iedere afwerking heeft dit merk een keuze. Eigentijds, modern of klassiek? Ook geen probleem om te vinden in de collecties van Ragno vloertegels. De collecties zijn ook prachtig met elkaar te combineren. Samen met de kwaliteit die dit merk levert zijn de keramische tegels zowel voor de uitstraling als voor het praktische gedeelte een uitstekende uitkomst! Kortom: Dit bedrijf staat voor modern en trendy, maar vergeet zeker niet klassieke en traditionele stijlen. Dit allemaal zonder de kwaliteit van de tegel uit het oog te verliezen.

Ragno Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is als importeur een dealer van Ragno Tegels. In Nederland vindt u Ragno tegels daarom tegen een scherpe prijs samen met snelle levertijd. Bent u geïnteresseerd in deze tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar een Ragno tegel? Neem in dat geval contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen