Ragno Tegels

Ragno tegels is tegelfabrikant van hoogwaardige keramische tegels. Door ervaring en innovatie is Ragno tegels een toonaangevende producent geworden, waarbij Ragno een bedrijf is geworden dat op alle gebieden zeer gespecialiseerd is, waarvan design en kwaliteit het resultaat zijn. Met zowel vloer- als wandtegels in de collecties biedt Ragno mogelijkheden voor zowel thuis als commerciële ruimtes!

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Ragno tegels, daarom kunnen wij de scherpste prijs bieden. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Zoekt u een tegel die hier niet bij staat of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series van Ragno:

Ragno Ceramica

Het bestaan van Ragno Ceramica gaat terug naar 1949. Sinds deze tijd is het bedrijf bezig met het ontwikkelen van een bred scala aan producten in overeenstemming met de trends, stijlen en smaken van de consument. Door deze jarenlange ervaring heeft Ragno Ceramica een naam opgebouwd die wereldwijd bekend is en geroemd om de hoogwaardige keramische vloer- en wandafwerkingen met oneindig veel designs en looks.

Doordat Ragno tegels altijd al een vooruitstrevend bedrijf was en is, heeft het altijd aan de wens en vraag van de klant kunnen voldoen. Dit heeft tot een breed scala aan producten geleid, die overeenkomen met de laatste stijlen en trends. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ze juist tijdloze tegels voor hebben gebracht.

Ragno Tegels voor ieder gebruik

Of het nou gaat om steenlook, houtlook, marmerlook of betonlook. Voor iedere afwerking heeft Ragno tegels een keuze. Eigentijds, modern of klassiek? Ook geen probleem om te vinden in de collecties van Ragno Tegels. Ragno collecties zijn ook prachtig met elkaar te combineren. Samen met de kwaliteit die Ragno levert zijn de keramische tegels zowel voor de uitstraling als voor het praktische gedeelte een uitstekende uitkomst! Kortom: Ragno tegels staat voor modern en trendy, maar vergeet zeker niet klassieke en traditionele stijlen. Dit allemaal zonder de kwaliteit van de tegel uit het oog te verliezen.

Ragno Tegels tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is als importeur een dealer van Ragno Tegels. Daarom kunnen wij de tegels aanbieden tegen zeer scherpe prijzen Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ragno of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen