Ragno Tegels

Ragno tegels is een van de bekendere Italiaanse tegelmerken. Ragno werd opgericht in 1949 te Sassuolo. Het bedrijf is een van de grondleggers van keramische tegels. Wat begon als een bedrijf voornamelijk gespecialiseerd in wandtegels, werd later ook uitgebreid richting de vloertegels, wat uiteindelijk heeft geleid tot een bedrijf dat op alle bij de gebieden zeer gespecialiseerd is, en waarvan design en kwaliteit het resultaat zijn.

De Ragno series:

Ragno assortiment

Doordat Ragno tegels altijd al een vooruitstrevend bedrijf was en is, heeft het altijd aan de wens en vraag van de klant kunnen voldoen. Dit heeft tot een breed scala aan producten geleid, die overeenkomen met de laatste stijlen en trends. Ook heeft dit ervoor gezorgd dat ze juist tijdloze tegels voor hebben gebracht.

Ragno toepassingen

Of het nou gaat om steenlook, houtlook, marmerlook of betonlook. Overal heeft Ragno tegels een keuze voor. Eigentijds, modern of klassiek? Ook geen probleem om te vinden in de collecties van Ragno. Ragno collecties zijn ook prachtig met elkaar te combineren. Samen met de kwaliteit die Ragno levert zijn de tegels zowel voor de uitstraling als voor het praktische gedeelte een uitstekende uitkomst! Kortom: Ragno tegels staat voor modern en trendy, maar vergeet zeker niet klassieke en traditionele stijlen. Dit allemaal zonder de kwaliteit van de tegel uit het oog te verliezen.

Ragno collecties

Bent u opzoek naar Ragno tegels met houtlook? Kijk dan eens op de pagina van de Ragno Woodcomfort, Woodstyle of Woodtale.
Op zoek naar Ragno steenlook of betonlook tegels? Kijk dan eens op de pagina van de Ragno Rewind, Boom of de Realstone.
Op zoek naar Ragno tegels met marmerlook? Kijk dan ook eens op de pagina van de Ragno Bistrot.

Interesse in Ragno tegels?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ragno of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de Ragno tegeldie u zoekt hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

De tegels van Ragno zijn ook voor buiten te verkrijgen kijk dan eens op de pagina van Ragno Buitentegels