Ragno Tegels

Ragno

Ragno is een van de bekendere Italiaanse tegelmerken. In het verleden voornamelijk gericht op het produceren van wandtegels heeft Ragno in de loop van de jaren haar expertise opgedaan in het produceren van hoogwaardige keramische vloer- en wandtegels

Lees meer over Ragno Tegels

Ragno
Ragno is een van de grotere en bekendere Italiaanse tegelmerken. Ragno werd opgericht in 1949 te Sassuolo. Het bedrijf is een van de grondleggers van keramische tegels. Wat begon als een bedrijf voornamelijk gespecialiseerd in wandtegels, werd later ook uitgebreid richting de vloertegels, wat uiteindelijk heeft geleid tot een bedrijf dat op alle bij de gebieden zeer gespecialiseerd is, en waarvan design en kwaliteit het resultaat zijn. Doordat Ragno een vooruitstrevend bedrijf was en is, heeft het altijd aan de wens van de klant kunnen voldoen. Dit heeft tot een breed scala aan producten geleid, die overeenkomen met de laatste stijlen en trends, of juist tijdloze tegels voort hebben gebracht.

Kortom: Ragno staat voor modern en trendy, maar vergeet zeker niet klassieke en traditionele stijlen. Dit allemaal zonder de kwaliteit van de tegel uit het oog te verliezen.

Ragno Boom

Boom Collection: Concrete Effect Stoneware

Ragno creëert keramiek met de aantrekkingskracht en veelzijdigheid van het meest populaire materiaal van hedendaagse architectuur: beton. Met deze tegels creeert u een stoere en robuuste ruimte waarin geleefd mag worden. De collectie is zeer veelzijdig, van kleine mozaïeken op de muren tot grote formaten op de vloer .

De Ragno Boom serie is te verkrijgen in de volgende series/afmetingen:

Boom Acciaio
Boom Calce
Boom Luce
Boom Piombo
Boom Sabbia

30×60, 60×60, 75×75, 75×150 cm

Ragno Woodliving

Ragno Woodliving tegels zijn keramische tegels met een prachtige houtlook die een warme sfeer aan een ruimte geven. De keramische houtlook tegels zien eruit als hergebruikt hout, waardoor ze een unieke uitstraling geven aan uw vloer. Ragno Woodliving tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden, maar wel uitgerust met de vele voordelen van keramiek! Keramische houtlook tegels van Ragno Woodliving zijn veel makkelijker in onderhoud en gaan veel langer mee dan parket. De tegels worden gelegd als vloertegels maar kunnen tevens als wandtegels gelegd worden!

Ragno Woodliving kleuren en afmetingen

Rovere Biondo
Rovere Fumo
Rovere Ghiaccio
Rovere Scuro
Rovere Tortora

De formaten van alle kleuren van Ragno Woodliving zijn:
30×120, 20×120, 15×120 en10x120 cm.
Ook zijn er verschillende stukken verkrijgbaar.

Ragno Bistrot

Ragno Bistrot is een geheel nieuwe collectie keramische wand- en vloertegels met een prachtige marmer look. De tegels, van marmer look porcellanato, bestaan uit vier kleuren:

Pietrasanta
Calacatta Michelangelo
Marfil
Infinity
En één prachtige steen, Crux (verkrijgbaar in Taupe en grijs). Deze worden aangeboden in drie afwerkingen:

Ragno Bistrot Soft
Ragno Bistrot Glossy
Ragno Bisstrot Bocciardata
Ragno Bistrot Keamische tegels geven uw ruimte een luxueuze uitstraling. De hippe marmerlook is tot in de perfectie geëvenaard!

Ragno Origini

Ragno Origini is een keramisch parket dat hoge ogen gooit met een warm, zacht design. De houtlook tegels zijn voorzien van een prachtig vormgegeven nervenstructuur en voorzien van lichte kleurvariaties. Met de Rango Origini keramische vloertegels wordt elk interieur voorzien van een prachtige, warme designvloer. De tegels zijn beschikbaar in 15×120, 20×120 en 30×120 cm om de houtlook van de tegels te versterken. Met 6 uiteenlopende kleuren is de Origini van Rango een zeer geschikte toevoeging voor elke ruimte.

Ragno Woodcomfort

Technologie, design en innovatie worden samengevoegd in de hoogwaardige keramische tegels van Ragno Woodcomfort. Deze houtlook tegels worden geproduceerd in geglazuurd porcellanato in 4 uiteenlopende kleuren. Het formaat, 15x90cm, wordt speciaal gebruikt om de houtlook van de tegel te versterken. Ragno Woodcomfort is geschikt voor zowel vloeren als wanden in elke ruimte. Dit keramisch parket is een geweldige toevoeging voor elke woonkamer, keuken, badkamer of commerciële toepassingen zoals een restaurant of café.

Ragno Woodstyle

Ragno Woodstyle is een relatief nieuwe toevoeging aan de collectie houtlook tegels van Ragno. Dit keramisch parket heeft een donkerder palet ten opzichte van zijn voorgangers en een uitgebreidere maatvoering. Ragno Woodstyle staat bekend om zijn zeer stijlvolle design en onherkenbare houtimitatie. De verschillende formaten geven de Ragno Woodstyle een indrukwekkende veelzijdigheid die gebruikt kan worden in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Ragno Woodtale

Woodtale van Ragno is een stoere collectie houtlook tegels. Geïnspireerd op de prachtige, oude, gerestaureerde eik. Mooie statige tekeningen van het leven van de oude eik ziet u terug in deze keramische tegels. Woodtale heeft verschillende afmetingen in zijn collectie.

30×120 cm
20×120 cm
15×120 cm

Ragno Woodtale heeft maarliefst 5 tinten:

Woodtale Betulla
Woodtale Miele
Woodtale Nocciola
Woodtale Noce
Woodtale Quercia

Ragno Rewind

De Ragno Rewind tegel collectie zorgt voor een eigentijdse herinterpretatie van tijdloze materialen .
De collectie is verkrijgbaar in zes verfijnde kleuren en heeft een breed assortiment van verschillende afmetingen. Door het gebruik van een zeshoekige tegel creëert u een speels effect. Ragno Rewind tegels kunt u ook als decoratief stuk of als een aanvulling van de vloertegels gebruiken. Door het zeshoekige element in de keramische tegel creëert u snel een patroon in uw huis met een uniek karakter.

Arteak Emilia Lifestyle Rialto Time
Bianchi Focus Line Romantique Touch
Brick Glossy Fontane Milestone Royale Transit
Brio Freetime Minimal Season Trend
Casablanca Galassia Natural Smart Unitech
Circus Game Natural Form Starlight Vintage
Colours Glass Mosaic Neoclassica Still Wallpaper
Concept Grotte Noblesse Stone Woodcomfort
Concept XT20 Handmade Open Stoneway_Barge Antica Woodliving
Creta Harmony Origini Stoneway_Barge Antica XT20 Woodpassion
Crystal Mosaic Jazz Orme Stoneway_Porfido Woodplace
Dakar Landscape Plaza Stoneway_Porfido XT20 Woodstyle
Daylight Lastricato Prestige Summer Woodtale
Drea Le Pietre di Samarcanda Revision Symphony
Eko’ Life Rewind Terre

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ragno of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.