Ragno Stratford

De Ragno Stratford is een stoere serie betonlook keramisch tegels. Deze serie van Ragno Tegels heeft een neutrale uitstraling qua textuur waardoor dit de tegels een rustige uitstraling geeft. Het bijzondere aan de Ragno Stratford collecte is het scala aan kleuren, waar naast 'normale' betonkleuren ook kleuren als rood en blauw verkrijgbaar zijn. Deze tegels zijn bruikbaar voor vloer en wand.

Heeft u interesse in een tegel uit de Stratford collectie? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Stratford collectie

De Ragno Stratford is ontwikkelt door meer diepte en creativiteit te geven aan standaard betonlook oppervlakken. De betonlook van de Stratford collectie wordt weergegeven in 8 kleuren. Met 6 afmetingen, met als grootste 120x120 cm en 75x150 cm kan dit ook nog worden aangepast naar wens. Ook heeft deze collectie speciale afwerkingen, zoals hexagon en patronen. Heeft u in deze speciale afwerkingen interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook heeft de Stratford collectie tegels van 2 cm dik

Toepassing Stratford

Wanneer u een een industriele uitstraling met het gemak van keramiek wilt creeeren, dan is de Ragno Stratford de perfecte toepassing. Voor zowel woonhuizen als commerciele toepassingen is de Stratford geschikt en met de 2 cm dikke buitentegel kan de vloer ook worden door gelegd naar buiten.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Stratford Beige
  • Stratford Blue
  • Stratford Clay
  • Stratford Dark Grey
  • Stratford Green
  • Stratford Grey
  • Stratford Red
  • Stratford White

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 75x75 cm 60x120 cm, 75x150 cm, 120x120 cm.

Benieuwd naar de speciale afwerkingen (decor en hexagon) van deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Ragno Stratford? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Stratford collectie