PVC Betonlook

Op zoek naar een PVC Betonlook vloer? Dan kan Regge Tegels & Vloeren u hierbij uitstekend van dienst zijn. In ons assortiment hebben wij ook een ruime keuze aan PVC vloeren met een betonlook. Met betonlook PVC wordt de strakke uitstraling van beton in huis gehaald, samen met de kwaliteit van PVC.

Interesse in betonlook PVC? Neem dan gerust contact met ons op of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom. Heeft u een vraag? Deze kunt u altijd stellen via de chat op onze website.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC Betonlook voor moderne en stedelijke interieurs

PVC Betonlook wordt gebruikt in omgevingen en ruimtes waar gezocht wordt naar een modern karakter voor de ruimte. Hier kan betonlook PVC bij helpen door de basis van de moderne interieurontwerpen te vormen. De laatste jaren is een PVC Vloer met betonlook uitstraling sterk in opkomst. Dit komt ondermeer door de toenemde kwaliteit van PVC Vloeren waardoor ook betonlook PVC vaak kras- en slijtvast is en bestand tegen water. Gebruik een betonlook PVC vloer dan ook in iedere ruimte waar u op zoek bent naar een sfeer die past bij hedendaagse interieurs.

Waarom kiezen voor een Betonlook PVC Vloer?

Een Betonlook PVC Vloer heeft vele voordelen. Met een PVC betonlook vloer wordt de krachtige, strakke en industriële uitstraling van betonlook in huis gehaald. Hierdoor kan in iedere ruimte deze moderne uitstraling de toon bepalen. Daarnaast krijgt iedere ruimte de gemakken van kwalitatief PVC. PVC in betonlook heeft dus de strakke uitstraling van betonlook maar met de voordelen van kunststof PVC. Ook is PVC makkelijk te leggen, waardoor u met een betonlook PVC vloer ook bespaart op de legkosten van uw vloer.

Ons assortiment

Regge Tegels & Vloeren heeft door de opkomende populariteit van betonlook PVC Vloeren steeds meer series in het assortiment opgenomen. Dit betekent dat ook de mogelijkheden qua kleuren en afmetingen zjin toegenomen. Kom ons assortiment eens bekijken bij ons in de showroom en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Enkele populaire PVC betonlook vloeren uit ons assortiment zijn de Ambiant Ceramo en de vtwonen Basic.

PVC Betonlook Naadloos

Bij een betonlook tegelvloer is voeg nodig voor de verwerking, waardoor u voegen tussen de tegels ziet. Dit nadeel heeft PVC betonlook niet, want PVC betonlook kan naadloos worden verwerkt. Het PVC wordt namelijk strak tegen elkaar aan gelegd waardoor al PVC-Stroken bij elkaar aansluiten. Wilt u een strakke, aaneengesloten betonlook vloer? Dan is naadloos betonlook PVC de oplossing.

Veel keus en de scherpste prijs voor PVC Betonlook bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een ruim assortiment aan betonlook PVC tegen scherpe prijzen. Kom gerust eens inspiratie op doen bij ons in de showroom, of vraag om meteen een scherpe prijs te weten een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Betonlook PVC uit ons assortiment: