Betonlook PVC

Op zoek naar een PVC vloer met een betonlook? Dan kan Regge Tegels & Vloeren u hierbij uitstekend van dienst zijn. In ons assortiment hebben wij ook een ruime keuze aan PVC vloeren met een betonlook. Met betonlook PVC wordt de strakke uitstraling van beton in huis gehaald, samen met de kwaliteit van PVC.

Interesse in betonlook PVC? Neem dan gerust contact met ons op of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom. Heeft u een vraag? Deze kunt u altijd stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van Betonlook PVC uit ons assortiment:

Waarom Betonlook PVC?

Betonlook PVC heeft vele voordelen. Met een PVC vloer met betonlook, wordt de krachtige, strakke en industriële uitstraling van betonlook in huis gehaald. Hierdoor kan in iedere ruimte deze moderne uitstraling de toon bepalen. Daarnaast krijgt iedere ruimte de gemakken van kwalitatief PVC. PVC in betonlook heeft dus de strakke uitstraling van betonlook maar met de voordelen van kunststof PVC.

Betonlook PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een ruim assortiment aan betonlook PVC tegen scherpe prijzen. Kom gerust eens inspiratie op doen bij ons in de showroom, of vraag om meteen een scherpe prijs te weten een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen