Ambiant Concrete

Ambiant Concete is een serie cementlook PVC, met een moderne uitstraling. De cementlook van de Ambiant Concrete heeft een neutraal karakter en kan hierdoor in vele ruimtes worden toegepast. Geef uw woning een moderner karakter door de te kiezen voor de cementlook van het Ambiant Concrete PVC.

Heeft u interesse in deze collectie en wilt u een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op zoek naar meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken voor advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ambiant Concrete collectie voor stedelijke sferen

De Ambiant Concrete collectie heeft een stoere cementlook die een strakke uitstraling brengt voor elke ruimte. Deze uitstraling is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties die variëren van lichte tot donkere kleuren. Naast de moderne uitstraling is deze PVC collectie gemakkelijk in onderhoud en waterbestendig, ondermeer door de toplaag van 0,55 mm. Met Ambiant Concrete PVC geniet u extra lang van een prachtige vloer! Ook kan de Ambiant Concrete goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Het materiaal is een goede geleider van de warmte hiervan. Zo krijgt u een strakke PVC vloer die ook lekker comfortabel aanvoelt.

Ambiant Concrete XL

Het standaard formaat van deze collectie is 91x45. Maar Ambiant PVC heeft ook een XL serie ontwikkeld met het formaat 91x91 cm. Dit XL formaat kan worden toegepast om extra grote oppervlakken te creëren op uw vloer! De grote oppervlaktes geven een uniforme look aan uw vloer.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie betonlook PVC is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Concrete Off Grey
  • Concrete Blue Grey
  • Concrete Mid. Grey
  • Concrete Antracite

Afmetingen:

Dryback: 91,44x45,92 cm

XL Dryback: 91,44x91,44 cm

Ambiant Concrete koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Ambiant Concrete serie? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs, of neem contact met ons op voor meer informatie? Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Concrete collectie