Tegelmerken

Doordat we rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen kunnen wij topmerken aanbieden voor scherpe prijzen en met een goed advies op maat. Wij werken met tegels van A-merken als Atlas Concorde, Castelvetro, en Fondovalle, Door onze directe contacten met fabrieken in Italië en Spanje kunnen wij de keramische tegels tegen zeer scherpe prijzen leveren. Wij hebben meer dan 100 tegelmerken in ons assortiment. Wilt u weten of wij een tegel op voorraad hebben of aan u kunnen tonen? Neem dan ook contact met ons op.

Wilt u op uw gemak onze collectie keramische tegels in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over verschillende materialen, eigenschappen, prijzen, afwerking en onderhoud. Bent u op zoek naar tegels van een merk dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. Dit kan uiteraard ook wanneer u meer informatie wilt. Wij voeren meer dan 100 merken in ons assortiment. Door dit ruime aanbod kunnen wij niet ieder product tonen bij ons in de showroom, uiteraard kan wel alles geleverd worden. Benieuwd of een specifiek product te bekijken is bij ons in de showroom? Neem dan gerust even contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen