Sil Ceramiche

Sil Ceramiche, een gevierd Italiaans merk met een rijke geschiedenis in de keramische industrie, brengt de elegantie en verfijning van Italiaans design rechtstreeks naar uw huis. Met een uitgebreide collectie prachtige keramische tegels is het merk de belichaming van tijdloze esthetiek, vakmanschap en innovatie.

Regge Tegels & Vloeren staat in nauw contact met de producent van Sil Ceramiche en kan hierdoor de tegels uit alle collecties tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Bent u benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Product info

Enkele collecties van Sil Ceramiche

Over het merk Sil Ceramiche

Het tegelmerk Sil Ceramiche staat bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en toewijding aan het creëren van keramische tegels van de hoogste kwaliteit. Elke tegel is met liefde en precisie vervaardigd in de meest prestigieuze fabrieken in Italië, waar de eeuwenoude tradities van keramisch vakmanschap samensmelten met moderne technologie. Al sinds 1955 produceert Sil Ceramiche porcellanato tegels met een uniek design om een vleugje elegantie en persoonlijkheid te geven aan elk project, of het nu een openbare ruimte of een privéwoning is.

Maak kennis met de uitgebreide collecties

Het assortiment van Sil Ceramiche omvat een breed scala aan designs, van klassiek tot eigentijds, geschikt voor elke stijl en ruimte. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar vloer- of wandtegels voor buiten of juist voor ruimtes die snel vochtig worden: Sil Ceramiche heeft het perfecte aanbod voor u. De tegels zijn naast mooi onder andere ook bestand tegen slijtage, krassen en vocht. Dit maakt ze perfect voor drukbezochte gebieden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, zodat u jarenlang kunt genieten van hun schoonheid. Met Sil Ceramiche tegels kunt u uw ruimte transformeren in een meesterwerk. De rijke texturen, prachtige patronen en gedurfde kleuren zullen zeker een blijvende indruk achterlaten op iedereen die uw huis bezoekt.

Tegels van Sil Ceramiche te koop bij Regge Tegels & Vloeren

Laat u verleiden door de tijdloze allure en Italiaanse flair van Sil Ceramiche tegels tijdens een bezoek aan onze showroom in Enter. Wilt u liever eerst nog meer informatie of advies ontvangen van onze verkoopmedewerkers? Neem dan contact met ons op. Bent u met een zakelijk project bezig waar u deze tegels bij in gedachten hebt? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen