Italstone Ceramica Tegels

Italstone Ceramica is een nieuw merk van Italgraniti Group, een dynamisch en innovatief bedrijf dat al meer dan twintig jaar onbetwistbaar aan het roer staat van de keramische industrie. Het merk Italstone Ceramica bestaat uit grote porcellanato platen van 160 x 320 mm die het elegante marmer effect combineren met een eigentijdse uitstraling. De tegels zijn te verkrijgen in marmer, steen, beton en metaal effect.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Italstone Ceramica aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u een tegel hiervan op het oog en wilt u graag de prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Liever eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Italstone Ceramica keramische wand- en vloertegels

De grote platen van Italstone Ceramica zijn ideaal omdat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarnaast hebben ze ook heel veel voordelen. Zo is de tegel bijvoorbeeld hygienische, schimmelbestendig, krasbestendig, UV-bestendig, waterproof en behoeft het ook nog eens weinig onderhoud. Bovendien zijn aandacht voor en bescherming van het milieu een dagelijkse verplichting voor Italstore Ceramica. De tegels zijn dus duurzaam en kunnen jaren mee zonder verlies van kwaliteit.

Italstone Ceramica Assortiment

Italstone Ceramica heeft een zeer uitgebreid aanbod keramische tegels. Het merk staat bekend om de XXL-tegels waarmee strakke, uniforme oppervlakken gecreeerd kunnen worden. Deze tegels zijn dan ook perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld een keukenwerkblad. Daarnaast is het vooral de Italiaanse stijl die de internationale markt vandaag de dag aanspreekt. Een onmiskenbare stijl die bestaat uit cultuur, traditie en creativiteit, maar ook constant onderzoek en innovatie, om zich te onderscheiden en de wereld het voorrecht te bieden van tijdloze schoonheid.

Made in Italy by Italgraniti Group

Italgraniti Group, het moederbedrijf van Italstone Ceramica, produceert onder de noemer van Made in Italy. Met Made in Italy is het bedrijf in staat technische uitmuntendheid te leveren om met stijl de ruimtes van de toekomst van interieurideeen te voorzien, van architecten, ontwerpers, binnenhuisarchitecten maar zeker ook voor de particulier.

Italstone Ceramica tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Doordat wij de betreffende tegels rechtstreeks bij de fabriek inkopen kunnen wij u scherpe prijs garanderen. Bent u geinteresseerd in de keramische tegels van Italstone Ceramica of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs bij ons in de showroom, waar de koffie en thee uiteraard klaar staan. Bent u een architect of een designer? Dan kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers of vul het zakelijke contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het merk Italstone Ceramica: