Italgraniti Tegels

Italgraniti Tegels is in 1998 opgericht als Impronta Ceramiche groep door de twee keramische fabrikanten Impronta en Italgraniti, respectievelijk op de markt sinds 1975 en 1994, te combineren. Beide bedrijven hadden al een sterk geconsolideerd beeld in de sector. Samengevoegd brengen zij een prachtig assortiment op de markt onder de naam die het bedrijf sinds 2011 draagt, Italgraniti tegels.

Het assortiment van Italgraniti biedt Regge Tegels & Vloeren aan tegen scherpe prijzen. Vraag voor deze scherpe prijzen voor tegels uit het assortiment van Italgraniti direct een vrijblijvende offerte aan. Of kom voor advies & inspiratie eens langs in onze showroom. Meer informatie, of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Italgraniti

Italgraniti Group

In 2011 werd Impronta Ceramiche de Italgraniti Group. Het is een dynamisch en innovatief bedrijf dat de laatste jaren aanzienlijk is uitgebreid dankzij een vooruitziende bedrijfsstrategie en aanzienlijke investeringen in avant-garde production technologieën. Het resultaat is een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige producten, die niet alleen voldoen aan de eisen van marktontwikkelingen maar vaak ook in staat zijn om ze te anticiperen.

Assortiment

De diepte in de vorm van hoogwaardig keramiek komt tot uiting in een reeks unieke serie’ s tegels, die prachtige effecten creëeren. Deze effecten bieden een oneindig aantal mogelijke creaties voor interieur- en exterieurontwerpen. Van revolutionaire mega platen van afmetingen als 160×320 cm, tot tegels van 20 mm dik voor buiten.

Bekijk ook eens de bedrijfsvideo van Italgraniti.

Italgraniti tegels kopen?

Het gehele assortiment aan Italgraniti tegels vindt u tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien in een bijpassend advies. Kom gerust eens langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Italgraniti of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen