Italgraniti Tegels

De Impronta Ceramiche groep is in 1998 opgericht door de twee keramische fabrikanten Impronta en Italgraniti, respectievelijk op de markt sinds 1975 en 1994, te combineren. Beide bedrijven hadden al een sterk geconsolideerd beeld in de sector.
In 2011 werd Impronta Ceramiche de Italgraniti Group. Het is een dynamisch en innovatief bedrijf dat de laatste jaren aanzienlijk is uitgebreid dankzij een vooruitziende bedrijfsstrategie en aanzienlijke investeringen in avant-garde production technologieën. Het resultaat is een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige producten, die niet alleen voldoen aan de eisen van marktontwikkelingen maar vaak ook in staat zijn om ze te anticiperen.

Lees meer over Italgraniti Tegels

Italgraniti heeft de volgende series in haar assortiment.

Nordic stone, Aldus, Mega, Sands experience, Emotion wood, Spatula, Urbana contract, My plank, Beige experience, Stone plan/Age, Squire, White experience, Outfloor20, Scrapwood,

Bedrijfsvideo

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Italgraniti of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!