Italgraniti Group Tegels

Italgraniti Group Tegels is in 1998 opgericht als Impronta Ceramiche groep door de twee keramische fabrikanten Impronta en Italgraniti, respectievelijk op de markt sinds 1975 en 1994, te combineren. Beide bedrijven hadden al een sterk geconsolideerd beeld in de sector. Samengevoegd brengen zij een prachtig assortiment op de markt onder de naam die het bedrijf sinds 2011 draagt: Italgraniti tegels.

Regge Tegels & Vloeren biedt het assortiment van Italgraniti aan tegen scherpe prijzen. Vraag voor deze scherpe prijzen voor tegels uit het assortiment van Italgraniti direct een vrijblijvende offerte aan. Of kom voor advies & inspiratie eens langs in onze showroom. Meer informatie, of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het assortiment van Italgraniti Tegels

De diepte in de vorm van hoogwaardig keramiek komt tot uiting in een reeks unieke serie’ s tegels, die prachtige effecten creëeren. Deze effecten bieden een oneindig aantal mogelijke creaties voor interieur- en exterieurontwerpen. Van revolutionaire mega platen van afmetingen als 160×320 cm, tot tegels van 20 mm dik voor buiten. Het assortiment aan keramische tegels van Italgraniti Tegels is bruikbaar voor vele mogelijkheden en voor zowel de zakelijke particuliere markt.

Italgraniti Group

In 2011 werd Impronta Ceramiche de Italgraniti Group. Het is een dynamisch en innovatief bedrijf dat de laatste jaren aanzienlijk is uitgebreid dankzij een vooruitziende bedrijfsstrategie en aanzienlijke investeringen in avant-garde production technologieën. Het resultaat is een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige producten, die niet alleen voldoen aan de eisen van marktontwikkelingen maar vaak ook in staat zijn om ze te anticiperen. Onderdeel van de Italgraniti Group zijn ondermeer nog de merken Impronta Tegels en Italstone.

Made in Italy by Italgraniti

Italgraniti produceert onder de noemer van Made in Italy. Met Made in Italy is Italgraniti tegels in staat op technische uitmuntendheid te leveren om met stijl de ruimtes van de toekomst van interieurideeen te voorzien, voor architecten, ontwerpers, binnenhuisarchitecten maar zeker ook voor de particulier.

Italgraniti tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment aan Italgraniti tegels vindt u tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien in een bijpassend advies. Kom gerust eens langs in onze showroom, of neem voor meer informatie over Italgraniti direct contact met ons op. Bent u architect of designer, neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Italgraniti