Italgraniti Tegels

Italgraniti Tegels is in 1998 opgericht als Impronta Ceramiche groep door de twee keramische fabrikanten Impronta en Italgraniti, respectievelijk op de markt sinds 1975 en 1994, te combineren. Beide bedrijven hadden al een sterk geconsolideerd beeld in de sector. Samengevoegd brengen zij een prachtig assortiment op de markt onder de naam die het bedrijf sinds 2011 draagt: Italgraniti tegels.

Regge Tegels & Vloeren biedt het assortiment van Italgraniti tegels aan tegen scherpe prijzen. Vraag voor deze scherpe prijzen voor tegels uit het assortiment van Italgraniti direct een vrijblijvende offerte aan. Of kom voor advies & inspiratie eens langs in onze showroom. Meer informatie, of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Product info

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van dit merk

Over het bedrijf Italgraniti

Italgraniti Ceramica is een Italiaans tegelmerk. De naam van dit Italiaanse merk staat voor technische en kwalitatieve uitmuntendheid. Deze naam is ook bekend met deze kenmerken op dit internationale tegelmarkt. Ideëen die innovatief zijn op de tegelmarkt worden door dit bedrijf omgezet in exclusieve collecties keramische tegels voor de vloer en wand. Zowel tegels voor binnen als tegels voor buiten zijn te vinden in het assortiment van Italgraniti Tegels.

Het assortiment van Italgraniti Tegels

De diepte in de vorm van hoogwaardig keramiek komt tot uiting in een reeks unieke serie’ s tegels, die prachtige effecten creëeren. Deze effecten bieden een oneindig aantal mogelijke creaties voor interieur- en exterieurontwerpen. Van revolutionaire mega platen van afmetingen als 160×320 cm, tot tegels van 20 mm dik voor buiten. Het assortiment aan keramische tegels van Italgraniti Tegels is bruikbaar voor vele mogelijkheden en voor zowel de zakelijke particuliere markt. Uit het assortiment van dit Italiaanse merk zijn bijvoorbeeld de series Italgraniti Silver Grain en Terre zeer populair.

Meerdere merken verenigd in de Italgraniti Group

In 2011 werd Impronta Ceramiche de Italgraniti Group. Het is een dynamisch en innovatief bedrijf dat de laatste jaren aanzienlijk is uitgebreid dankzij een vooruitziende bedrijfsstrategie en aanzienlijke investeringen in avant-garde production technologieën. Het resultaat is een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige producten, die niet alleen voldoen aan de eisen van marktontwikkelingen maar vaak ook in staat zijn om ze te anticiperen. Onderdeel van de Italgraniti Group zijn ondermeer nog de merken Impronta en Italstone.

De stijl van Made in Italy

Italgraniti tegels produceert onder de noemer van Made in Italy. Met Made in Italy is Italgraniti tegels in staat op technische uitmuntendheid te leveren om met stijl de ruimtes van de toekomst van interieurideeen te voorzien, voor architecten, ontwerpers, binnenhuisarchitecten maar zeker ook voor de particulier. Voorzie u zelf van een vloer- of wandtegel die letterlijk Italiaans design weet uit te stralen.

Italgraniti tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het gehele assortiment aan Italgraniti tegels vindt u tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien in een bijpassend advies. Kom gerust eens langs in onze showroom, of neem voor meer informatie over Italgraniti tegels direct contact met ons op. Wanneer u naar een scherpe prijs benieuwd bent kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Bent u architect of designer, neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen