Italgraniti Nordic Stone

De Italgraniti Nordic Stone collectie van het Italiaanse tegelmerk Italgraniti brengt de rustieke en serene schoonheid van Scandinavische landschappen naar uw interieur. Deze collectie is geïnspireerd op de natuurlijke stenen die kenmerkend zijn voor de Noordse regio en creëert een tijdloze en verfijnde sfeer in elke ruimte.

Heeft u interesse in een tegel van de collectie Italgraniti Nordic Stone? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u als dealer van dit merk voorzien van een scherpe prijs. Vraag hiervoor direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Naast deze scherpe prijs kunnen wij u ook goed advies op maat geven. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Italgraniti Nordic Stone Collectie

Met de Italgraniti Nordic Stone tegels kunt u de essentie van Scandinavische stenen in huis halen. De collectie omvat verschillende designs die het unieke karakter en de texturen van natuursteen uit het noorden weerspiegelen. De tegels zijn zorgvuldig vervaardigd om de subtiele kleurvariaties, aders en details van het originele gesteente nauwkeurig na te bootsen, waardoor uw interieur een vleugje natuurlijke pracht krijgt. De Italgraniti Nordic Stone collectie biedt een scala aan mogelijkheden om een stijlvolle en harmonieuze ambiance te creëen. Of u nu kiest voor een strakke en moderne uitstraling of juist een warme en rustieke sfeer wilt creëren, deze Italgraniti Nordic Stone collectie biedt tegels die perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en interieurontwerp.

Toepassing van de Nordic Stone tegels

De Italgraniti Nordic Stone tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afmetingen, waardoor u flexibel kunt zijn in het ontwerpen van uw ruimte. Of u nu kiest voor grote, robuuste tegels voor een indrukwekkende uitstraling of juiste kleinere tegels voor een speelser effect, deze collectie biedt talloze mogelijkheden om uw eigen unieke stijl te creëren. Met de Italgraniti Nordic Stone collectie van Italgraniti kunt u de rustieke en serene sfeer van Scandinavische landschappen naar uw interieur brengen. De combinatie van natuurlijke texturen, subtiele kleurschakeringen en duurzaamheid maken deze tegels de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en tijdloze vloer- en wandoplossing. Laat u inspireren door de natuurlijke pracht van het noorden en creëer een harmonieuze en elegante omgeving in uw eigen huis.

Kleuren en afmetingen

Benieuwd naar de mogelijkheden qua kleuren en afmetingen van de Italgraniti Nordic Stone? Bekijk ze hieronder.

Kleuren:

  • Nordic Stone Islanda
  • Nordic Stone Danimarca
  • Nordic Stone Norvegia
  • Nordic Stone Svezia
  • Nordic Stone Finlandia

Afmetingen:

  • 30x60cm (9mm dik)
  • 60x60cm (9mm dik)
  • 60x120cm (9mm en 20mm dik)
  • 80x160cm (9mm dik)

Italgraniti Nordic Stone te koop bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u graag meer informatie over de Italgriniti Nordic Stone tegels? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom. ReggeTegels & Vloeren kan u in een scherpe prijs voorzien omdat wij dealer zijn van dit merk. Om direct deze scherpe prijs te weten te komen kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Voor een zakelijk project op zoek naar een tegel uit het assortiment van Italgraniti? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen uit deze collectie