Italgraniti Silver Grain

De Italgraniti Silver Grain tegels bieden een prachtige, keramische interpretatie van Ceppo di Gre. Een natuursteen die bekend staat om zijn unieke en karakteristieke uiterlijk. Met de Silver Grain-serie krijg je alle esthetische voordelen van deze natuursteen, maar dan met de duurzaamheid en onderhoudsgemak van hoogwaardig keramiek. Het kenmerkende aan deze collectie zijn de extra grote slabs en mogelijkheden voor buiten die door Italgraniti zijn gecreërd.

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Ceppo di Gre look Italgraniti Silver Grain tegels aan tegen een scherpe prijs. Voor een scherpe prijsopgave kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u ook meer advies over de mogelijkheden van de Silver-Grain serie? Bezoek dan onze showroom, of neem contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Italgraniti Silver Grain collectie; Een hoogwaardige, keramische interpretatie van Ceppo di Gre tegels

Ceppo di Gre is een natuursteen die voornamelijk wordt gewonnen in de regio Lombardije, in het noorden van Italië. Het kenmerkende uiterlijk van deze steen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende korrelgroottes en kleurschakeringen. De Italgraniti Silver Grain tegels weten dit kenmerkende uiterlijk nauwkeurig na te bootsen, waardoor je kunt genieten van de esthetiek van Ceppo di Gre zonder de zorgen die gepaard gaan met het onderhoud van natuursteen. Naast een Ceppo di Gre mogelijkheid zijn er ook nog enkele kleuren met een rustiekere natuursteenlook in deze collectie verwerkt.

Extra grote formaten en mogelijkheden voor buiten

Het fraaie aan deze collectie zijn de extra mogelijkheden die Italgraniti tegels heeft gecreërd binnen de collectie. Deze mogelijkheden zijn de grote slabs en tegels voor buiten. De slabs zijn 6 mm platen in formaten van 160x320 cm of 120x280 cm. Prachtige mogelijkheden om uniforme, aaneensluitende Ceppo di Gre oppervlaktes te verwezenlijken. Daarnaast zijn de Italgraniti Silver Grain tegels ook verkrijgbaar in een dikte van 20 mm. Met deze dikte kan de collectie ook verwerkt worden in uw tuin en terras. De Italgraniti Silver Grain tegels zijn dus ook geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Daarom kan er ook gekozen worden om dezelfde tegel binnen en buiten te verwerken.

De Italgraniti Silver Grain & Ceppo di Gre collectie

In de Italgraniti Silver Grain & Ceppo di Gre collectie zijn 2 varianten van Ceppo di Gre verwerkt, en daarnaast nog 5 rustigere kleuren. In de collectie zijn 3 diktes en meer dan 7 formaten verwerkt. Genoeg mogelijkheden om een Ceppo di Gre keramische tegel naar wens te krijgen!

Kleuren en afmetingen:

Kleuren

  • Silver Grain Beige
  • Silver Grain Taupe
  • Silver Grain Dark
  • Silver Grain Grey
  • Silver Grain White
  • Silver Grain Ceppo di Gre Dark
  • Silver Grain Grey

Afmetingen:

20x120 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 120x120 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 160x320 cm, 120x280 cm,

Italgraniti Silver Grain tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Italgraniti Silver Grain tegels graag aan tegen een scherpe prijs. Samen met een bijpassend advies op maat. Kom hiervoor gerust eens langs in de showroom. Waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen of mailen. Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar de Italgraniti Silver Grain tegels? Neem dan contact op met onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie