Een levendig natuursteen oppervlak met Ceppo di Gre

Ceppo di Gré is een natuurlijk kalksteen dat wordt gekenmerkt door de structuur van (kiezel)steentjes die zijn . Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u keramische varianten van het natuursteen Ceppo di gré. Keramisch Ceppo di gré heeft wel alle fraaie, natuurlijke kenmerken van het natuursteen maar dan met het gemak van keramische tegels!

Inspiratie op doen voor Ceppo di gré tegels? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom en krijg advies van onze verkoopmedewerkers. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie over deze keramische natuursteenlook tegels contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is Ceppo di Gre?

Ceppo di Gre is van oorsprong natuursteen dat voornamelijk in Italie wordt gewonnen. Dit natuursteen heeft in de textuur , dat ontstaan is door miljoenen jaren werk van de elementen. Deze textuur geeft het natuursteen een levendige en dynamische look waardoor de tegels nooit saai op het oog vallen. Alle kenmerken van het Italiaanse natuursteen zijn ook te verkrijgen in de voordelen van keramische tegels. Lees hier onder meer over de voordelen van keramische Ceppo di Gre Tegels. De basis kleur van Ceppo di Gre is van nature grijs. Maar ook hier is tegenwoordig variatie in te krijgen, met bijvoorbeeld zwarte, bruine, beige en lichtgrijze kleuren. Ook de afmetingen lopen uiteen en kunnen aangepast worden naar wens met variatie in grotere en kleine afmetingen.

Samen met de voordelen van keramiek

Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment aan Ceppo di Gre in de vorm van keramische tegels. Keramische tegels hebben kwalitatieve voordelen ten opzichte van natuursteen zoals Ceppo di Gre. Deze voordelen zijn dat keramische Ceppo di Gre tegels kleur, kras en slijtvast zijn, vochtbestendig en ook gemakkelijk in onderhoud. Deze voordelen van kwaliteit zorgen ervoor dat er extra lang van de prachtige uitstraling van Ceppo di Gre kan worden genoten. Gebruik de tegels als natuursteenlook wandtegels of natuursteen vloertegels.

Voor binnen en buiten

Ceppo di Gre keramische tegels zijn er voor binnen en buiten. De Ceppo di Gre binnentegels voor vloeren en wanden zijn vaak tussen de 6 en 10 mm dik en kunnen overal in huis toegepast worden door de voordelen van keramiek. Dus ook in een ruimte zoals bijvoorbeeld de keuken of badkamer waar de tegels nat worden en tegen een stootje moeten kunnen. Ceppo di Gre terrastegels zijn vaak van 2 of 3 cm dikte voor het leggemak en om bestand te zijn tegen de omstandigheden van een buitenruimte. Ga voor Ceppo di Gre binnen- of buitentegels of combineer deze mogelijkheden!

Ceppo di Gre bij Regge Tegels & Vloeren

Bij ons in de showroom en in de showtuin hebben wij voorbeelden liggen van Ceppo di Gre tegels. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen en direct advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Direct meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment