Mirage Norr 2.0

De tegelserie Mirage Norr 2.0 is een zeer herkenbare keramische tegel die gebruik maakt van natuurlijk mineraal met 3 variërende tinten grijs. De kleurvariaties in de tegel garanderen een levendige uitstraling, zonder repetitieve patronen. De op natuursteen gebaseerde oppervlakten zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Dit komt door het zorgvuldig en detaillistisch overnemen van deze patronen tijdens het ontwerpen en produceren van deze tegel.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten met de fabriek van Mirage Tegels de Mirage Norr 2.0 collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs, of kom eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mirage Norr 2.0 collectie

In de Mirage Norr 2.0 collectie betreedt Mirage tegels een nieuwe, unieke wereld. Keramische tegels worden tastbaar en een harmonisch onregelmatige korrel wordt het middelpunt. Kiezels van verschillende kleuren en vormen zorgen voor aangename driedimensionale effecten, die oppervlakken met een natuurlijk maar eigentijds oppervlak tot leven wekken. De Mirage Norr 2.0 collectie keramische tegels kan zelfs buiten worden gebruikt om bijvoorbeeld het terras te verfraaien. De gestructureerde afwerkingen hebben een “oude” uitstraling, waardoor deze collectie de ideale oplossing is voor balkons en tuinen.

Norr 2.0 kleuren en afmetingen

De Mirage Norr 2.0 collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Norr 2.0 is te verkrijgen in de kleuren:

  • Norr 2.0 Vit
  • Norr 2.0 Gra
  • Norr 2.0 Svart
  • Norr 2.0 Melk
  • Norr 2.0 Farge

De Norr is te verkrijgen in de afmetingen:
15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60x120 cm, 120×120 cm

Mirage Norr 2.0 bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Mirage aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Dus ook de Mirage Norr 2.0 tegels vindt u bij ons tegen een aantrekklijke prijs. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Mirage of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Of breng een bezoek aan de showroom waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Norr 2.0 collectie