Cotto d'Este Pietra D'Iseo

Cotto d’Este Pietra D’Iseo is een keramische tegel gebaseerd op een prachtige natuursteen uit de Italiaanse streek Lombardije, de Ceppo di Grè. Deze prachtige natuursteen is een veelgebruikt materiaal voor de meest prachtige projecten. De Ceppo di Grè is een grijze natuursteen met een ‘gespikkeld’ oppervlak, wat deze tegel kenmerkt. Met de Cotto d’Este Pietra D’Iseo is deze natuursteen nu verkrijgbaar in de praktische voordelen van keramiek.

Het gehele assortiment van Cotto D'Este Tegels vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag dus voor de scherpste prijs voor de Pietra D’Iseo serie nu een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d'Este Pietra D'Iseo Tegels

De Cotto d'Este Pietra D'Iseo tegels geven een keramische variant van Ceppo di Gre natuursteen. Dit maakt deze collectie van Cotto d'Este Tegels een perfecte mix tussen de moderne kwaliteit van keramiek en de authentieke uitstraling van Ceppo di Gre natuursteen. In deze collectie is enkel de kleur Ceppo te verkrijgen. De afmetingen waarin deze tegels te verkrijgen zijn, zijn 60x60 cm, 60x120 cm, 90x90 cm 120x120 cm, 120x260 cm. Meer informatie over de mogelijkheden van een Ceppo di Gre keramische tegel? Lees dan eens ons blog over Ceppo di Gre tegels.

2 diktes

De Cotto d'Este Pietra D'Iseo is te verkrijgen in 2 variaties aan diktes. Dit is een dikte van 6,5 mm en 20 mm. De 6,5 mm afwerking is voor binnenruimtes. Met de afwerking van 20 mm is de Cotto d'Este Pietra D'Iseo ook te verkrijgen als terrastegel.

Meer informatie over de Cotto d'Este Pietra d'Iseo?

Wilt u meer informatie over de Cotto d'Este Pietra D'Iseo? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer informatie over deze tegels. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie: