Cotto d'Este Pietra D'Iseo

Cotto d’Este Pietra D’Iseo is een keramische tegel gebaseerd op een prachtige natuursteen uit de Italiaanse streek Lombardije, de Ceppo di Grè. Deze prachtige natuursteen is een veelgebruikt materiaal voor de meest prachtige projecten. De Ceppo di Grè is een grijze natuursteen met een ‘gespikkeld’ oppervlak, wat deze tegel kenmerkt. Met de Cotto d’Este Pietra D’Iseo is deze natuursteen nu verkrijgbaar in de praktische voordelen van keramiek.

Het gehele assortiment van Cotto D'Este Tegels vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag dus voor de scherpste prijs voor de Pietra D’Iseo serie nu een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d'Este Pietra D'Iseo Tegels

De Pietra D'Iseo tegels geven een keramische variant van Ceppo di Gre natuursteen. Dit maakt deze collectie van Cotto d'Este Tegels een perfecte mix tussen de moderne kwaliteit van keramiek en de authentieke uitstraling van Ceppo di Gre natuursteen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: