Cotto d'Este

Cotto d’Este tegels is een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de nieuwste designs. Deze kwaliteitstegels vormen de top van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Cotto d’Este tegels combineert tijdloze uitvoeringen samen met de modernste ideeën. Cotto d’Este biedt een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels.

Regge Tegels & Vloeren kan de scherpste prijs aanbieden samen met goed advies voor tegels van Cotto d'Este. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over dit merk? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Product info

Enkele series uit het assortiment van Cotto d'Este Tegels:

Cotto d’Este Tegels

Cotto d’Este tegels, opgericht in 1993 te Sassuolo. Opgericht met het oog op het ontwikkelen en creëren van een uniek aanbod keramiek. Het bedrijf is een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de modernste designs. Door aandacht te besteden aan de kleinste details en een proces waarbij innovatie voorop staat, kan Cotto d’Este Tegels kwaliteit tegels leveren die de top vormen van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Mede hierdoor behoort Cotto d'Este tegenwoordig tot de top van de keramische tegelmerken. Niet voor niets is dit een bedrijf dat wereldwijd al meer dan 10.000 klanten heeft mogen bedienen!

Het assortiment van Cotto d'Este

Cotto d’Este tegels richt zich op het hogere segment binnen de markt. Dit uit zich in hoogwaardig keramiek, waarbij het design gericht is op een luxe stijl. Dit heeft zich geuit in een assortiment dat natuurgetrouwe, stijlvolle tegels bevat maar met het gemak en de betrouwbaarheid van keramische tegels van hoge kwaliteit. Het assortiment van Cotto d'Este Tegels kan worden gebruikt voor zowel zakelijke als particuliere projecten. De keramische tegels uit het assortiment garanderen een lange duurzaamheid zonder al te veel onderhoud.

Voor alle projecten een tegel uit dit assortiment

Cotto d'Este tegels richt zich er op om mogelijkheden voor elk project aan te bieden. Dit doet het bedrijf door meerdere en verschillende stijlen te verwerken in het assortiment. Ook worden vele variaties qua formaten aangeboden. Zo kan voor ieder project een Cotto d'Este tegel gevonden worden. En niet enkel voor de afwerking van binnenruimtes biedt dit bedrijf mogelijkheden. Ook terrastegels voor uw project vindt u bij Cotto d'Este tegels.

Cotto d’Este tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Cotto d'Este Tegels. Als verkooppunt van Cotto d'Este Tegels in Nederland kunnen wij de iedere serie aanbieden tegen een scherpe prijs. Ook kunnen wij u hierdoor goed ondersteunen met advies en inspiratie. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers. Of neem contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen