Cotto d'Este Grunge

De Cotto d’Este Grunge is een collectie keramische betonlook tegels van het merk Cotto d’Este Tegels. Deze collectie heeft het authentieke, hedendaagse karakter van betonlook in zich verwerkt om zo het moderne materiaal te combineren met de voordelen van hoogwaardig keramiek. Verkrijg met de Grunge collectie een stoer karakter voor iedere ruimte! Heeft u interesse in de Cotto d’Este Grunge collectie en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over deze collectie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d’Este Grunge collectie

De Cotto d’Este Grunge collectie geeft een zeer elegante uitdrukking van het urbane materiaal beton. In deze collectie zijn invloeden van de tijd overgenomen in de structuur waardoor het effect extra levendig wordt. De Grunge collectie is verkrijgbaar in 3 grote formaten waarmee extra grote beton-oppervlakten kunnen worden gecreëerd. Daarnaast is de collectie verkrijgbaar in 4 neutrale kleurvariaties.

Cotto d'Este Grunge

De Cotto d’Este Grunge collectie is toe te passen in ruimtes die u een neutraal en stoer karakter wilt geven. Hier leent betonlook zich namelijk perfect voor. Met de Grunge tegels krijgt u er ook nog de voordelen van hoogwaardig keramiek bij. Denk eens aan een betonlook vloertegel met deze collectie.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Musk
  • Taupe
  • Cloud
  • Storm

Afmetingen:
60×120, 120×120, 260×120 cm

Meer informatie over de Cotto d'Este Grunge bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Cotto d'Este Grunge? Dan bent u altijd welkom bij ons in de showroom voor een goed advies van onze verkopers. Ook kunt u direct contact met ons opnemen. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Grunge collectie