Cotto d'Este Forest

De Cotto d’Este Forest is een keramisch parket waarin 4 soorten hout (Esdoorn, pijnboom, walnoot en eik) zijn verwerkt. Hiermee is een rustieke en natuurlijk ogende keramische tegel gecreëerd. De tijdloze essentie van het ontwerp en groot formaat afmetingen gaan perfect samen met de modernste interieurs. Creëer met de Cotto d’Este Forest een natuurlijke sfeer in elke ruimte!

Een scherpe prijs voor deze houtlook serie en een goed advies op maat? Dan helpt Regge Tegels & Vloeren u graag! Vraag voor de scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor een bijpassend advies eens langs bij ons in de showroom! U kunt voor vragen ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d’Este Forest collectie

Met zorg en detail is er een realistisch en natuurlijk oppervlak van hout nagebootst in de collectie Cotto d'Este Forest. De kenmerken van hout, zoals de verschillen in ruwheid en reliëf van oud en handgeschaafd hout tot in het kleinste detail weer. De 4 houtsoorten die allemaal zijn verwerkt in deze serie geven elk een eigen uitstraling en karakter aan de tegel. Hiermee kan de Cotto d’Este Forest naar eigen wenst worden aangepast! Ook kent deze serie een ruime variatie aan maten. Deze lopen van 20×120 cm tot 300×100 cm.

Forest toepassing

De ‘ handgeschaafde’ houtlook van de Cotto d'Este Forest collectie brengt een ongeëvenaarde, gezellige sfeer de ruimtes. Pas deze collectie dan ook toe in ruimtes waar deze sfeer gebruikt kan worden, bijvoorbeeld in een restaurant of bij u thuis in de woonkamer. Door het gebruik van keramiek kan deze collectie in iedere ruimte worden toegepast. Als keramisch parket past de collectie Cotto d'Este Forest in verschillende ruimtes.

Forest kleuren en afmetingen

De Forest collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Forest Acero
  • Forest Rovere
  • Forest Noce
  • Forest Cembro

Afmetingen:
20×120 cm, 20×180 cm, 22×300 cm, 300×100 cm

Cotto d’Este Forest kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Cotto d’Este tegels. Daarom kunnen wij u in de scherpste prijs en bijpassend advies voorzien voor de collectie Cotto d'Este Forest. Zoekt u meer informatie over Cotto d’Este tegels of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via contactformulier, of vraag direct een offerte aan. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Forest collectie