Cotto d'Este Blend Stone

De Cotto d'Este Blend Stone is een collectie keramische tegels met de schoonheid van natuursteenlook. De Blend Stone bevat fragmenten van minerale texturen die tot in klein detail zijn verwerkt in deze serie keramische tegels. Met de Cotto d'Este Blend Stone wordt een levensechte kalksteen look verkregen, maar met het gemak van keramiek.

Meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d'Este Blend Stone collectie

De Cotto d'Este Blend Stone collectie bestaat uit een kalksteen look die zeer waarheidsgetrouw is. Deze look van kalksteen wordt verrijkt met minerale texturen. Deze collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren, 2 diktes (14 mm voor binnen en 20 mm voor buiten), 4 oppervlakte afwerkingen en in 6 formaten. Binnen deze formaten zijn er ook twee extra grote formaten 90x180 cm en 120x120 cm verwerkt. Ook is de Cotto d'Este Blend Stone collectie ontwikkeld met speciale Protect technologie, die een antibacteriële bescherming biedt.

Toepassing

De elegante en kwalitatief hoogwaardige Blend Stone collectie is ideaal om te gebruiken in woonruimtes. Maar ook voor projecten met een commercieel doel die een rustieke natuursteenlook uitstraling zoeken, is de Cotto d'Este Blend Stone en goede mogelijkheid.

Kleuren en afmetingen

De kleuren en afmetingen van deze serie.

Kleuren:

  • Blend Stone Clear
  • Blend Stone Light
  • Blend Stone Mid
  • Blend Stone Deep

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 90x90 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 90x180 cm (14 mm dikte)

90x90 cm, 60x120 cm (20 mm dikte, voor buiten)

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie keramische tegels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactforumulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie