Cotto d'Este Outdoor

Cotto d'Este Outdoor tegels zijn ontworpen met duurzaamheid en functionaliteit als belangrijke pijlers. Met een dikte van 20 mm zijn ze speciaal geschikt voor buitenruimtes in verschillende omgevingen, van residentiële tuinen tot openbare ruimtes zoals toegangswegen, terrassen, zwembadranden, parkeerplaatsen en meer. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om een prijsopgave voor Cotto d'Este Outdoor tegels te ontvangen. Of kom eens langs bij ons in de showtuin voor meer inspiratie en advies.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d'Este Outdoor tegels voor buitenprojecten

Cotto d'Este Outdoor tegels zijn de buitentegels ontwikkeld door het merk Cotto d'Este. Dit zijn verschillende collecties uit het assortiment van dit merk die vervaardigd worden met een dikte van 20 mm. De veelzijdigheid van deze Cotto d'Este Outdoor terrastegels komt tot uiting in verschillende legsystemen, waardoor ze kunnen worden geïnstalleerd op diverse ondergronden, zoals gras, zand, grind, verstelbare of zelfnivellerende ondergronden, en zelfs verhoogde vloersystemen. Dit maakt de tegels ideaal voor diverse toepassingen in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

Deze Cotto d'Este collecties hebben een mogelijkheid voor buiten:

  • Blend Stone
  • Lithos
  • Pietra d'Iseo
  • Limestone
  • Secret Stone
  • Pura

Mogelijkheden voor dezelfde tegels binnen en buiten

Een belangrijk voordeel van Cotto d'Este Outdoor tuintegels is de perfecte coördinatie tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor een naadloze overgang tussen beide wordt gecreëerd. De tegels bieden niet alleen een technisch hoogstaande oplossing, maar ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van de omgeving. Het is dan ook mogelijk om te kiezen voor dezelfde tegels binnen en buiten uit het Cotto d'Este assortiment.

Hoogwaardige kwaliteit van keramiek

Bovendien zijn de Cotto d'Este Outdoor tegels bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder vorst en plotselinge temperatuurwisselingen. De keramische terrastegels bieden een hoge slipweerstand voor veilig gebruik, zelfs in vochtige omstandigheden, en zijn eenvoudig te installeren.

Cotto d'Este Outdoor buitentegels bij Regge Tegels & Vloeren

De Cotto d'Este Outdoor buitentegels combineren functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor buitenomgevingen die bestand moeten zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden. Bij Regge Tegels & Vloeren geven we graag meer informatie over de mogelijkheden van dit assortiment. U bent van harte welkom bij ons in de showtuin, of neem hier direct contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment