Ga voor een uniform karakter met dezelfde tegels voor binnen en buiten

Dezelfde tegels binnen en buiten gebruiken geeft een uniform, aaneengesloten karakter aan de stijl van uw woonhuis! Dezelfde look en kleur aan tegels gebruiken is een trend die wij vooral de laatste jaren steeds meer zien vanwege de prachtige uitstraling die deze keuze geeft.

Op zoek naar dezelfde tegels die binnen en buiten bruikbaar zijn? Kom dan eens langs bij Regge Tegels & Vloeren. In ons assortiment hebben wij enkele collecties met tegels die afwerkingen voor binnen en buiten hebben. Kom deze collecties eens bekijken bij ons in de showroom. Direct benieuwd naar een prijsopgave voor tegels voor binnen buiten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kan iedere tegel binnen en buiten gebruikt worden?

Niet iedere tegel is geschikt voor toepassing in zowel binnen als buitenruimtes. Omdat er verschillen zitten in binnentegels en buitentegels. Tegels voor binnen worden vaak geproduceerd met een dikte van maximaal 10 mm. En zijn ook niet altijd vorstbestendig. De dikte en vorstbestendig van binnentegels maakt ze kwalitatief niet geschikt om buiten te gebruikt worden. Buitentegels daarentegen worden geproduceerd met een dikte van 20- of 30 mm. Deze diktes zijn beter geschikt tegen de belasting van een buitenruimte. Ook worden de tegels vorstbestendig geproduceerd. Daarnaast hebben buitentegels vaak een speciale antisliplaag. Waardoor u niet snel uitglijdt wanneer de tegels buiten nat worden. Maar buitentegels met een dikte van 20- of 30 mm zijn dan weer niet geschikt voor binnen.

Collecties keramische tegels voor binnen en buiten

Zoals hierboven beschreven zijn tegels dus niet geschikt voor binnen en buiten. Maar wat als u wel dezelfde tegel binnen en buiten wilt gebruiken? Hiervoor vindt u bij ons in het assortiment collecties die afwerkingen voor beide ruimtes hebben. Dus een afwerking met een dikte van ongeveer 10 mm voor binnen. En een afwerking met een dikte van 20 of 30 mm voor buiten. Hierdoor kunnen tegels met dezelfde looks en kleuren binnen en buiten gebruikt. Alle tegels in ons assortiment zijn keramische tegels. Hierdoor zijn zowel de binnen- als buitentegels kleur, kras en slijtvast en vochtbestendig.

Een aaneengesloten karakter

Waarom wordt er gekozen om dezelfde tegels binnen en buiten te verwerken? Dezelfde tegels binnen en buiten kan een mooie en consistente uitstraling geven aan uw woonhuis. De tegels creëren een consistente look en een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimtes. Het kan bijvoorbeeld een goed idee zijn om dezelfde tegels te gebruiken voor de vloeren van de woonkamer en de patio om eenheid en harmonie te creëren tussen de twee ruimtes. Dit zorgt voor een aaneengesloten karakter.

Tegels voor binnen en buiten bij Regge Tegels & Vloeren

In het assortiment van Regge Tegels & Vloeren bieden wij u verschillende collecties keramische tegels die afwerkingen voor binnen en buiten hebben. Met de verschillende collecties is er ook keuze om de stijl van de tegels aan te passen naar uw persoonlijke smaak. We zien u voor meer inspiratie informatie graag verschijnen bij ons in de showroom. Waar onze verkoopmedewerkers ook direct voor u klaar staan met advies op maat. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele collecties die binnen en buiten te gebruiken zijn