Sant'Agostino Form

De Sant'Agostino Form is een collectie keramische tegels met een moderne betonlook. De Sant Agostino Form collectie is ontwikkeld om wanden en vloeren van alle ruimtes een indrukwekkende sfeer te voorzien. Dit lukt zeer goed door de betonlook tegels een licht verweerde uitstraling te geven.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor de Sant Agostino Form? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Meer informatie en advies? Neem dan gerust eens contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Sant Agostino Form Collectie

De kracht en elegantie van een licht verweerde betonlook heeft de basis gevormd voor de Sant Agostino Form collectie. De inspiratie voor de betonlook tegels is gehaald uit betonbekisting uit de bouwwereld. Dit is met de Sant Agostino Form gecombineerd met hoogwaardig keramisch materiaal. Deze combinatie kan designs en interieurs de solideit van een industriële context geven. Binnen de collectie zijn 3 kleurvariaties verkrijgbaar; Light, Cement en Grey. Daarnaast zijn er 3 mogelijkheden qua formaten in de collectie. De tegels zijn te gebruiken op vloer en wand. Ook is er een speciale afwerking voor buiten. Deze afwerking is 20 mm dik en verkrijgbaar in de afmeting van 60x120 cm.

Kleuren en afmetingen

De Form collectie van Sant Agostino tegels is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Form Light
  • Form Cement
  • Form Grey

Afmetingen:

60x180 cm, 60x120 cm, 90x90 cm, 60x120x2 cm (voor buiten)

De Sant Agostino Form kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Sant Agostino Form betonlook collectie vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer informatie en advies? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem direct contact met ons op. Voor een zakelijk of commercieel project op zoek naar de Sant Agostino Form? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie