Sant Agostino Tegels

Sant’Agostino Tegels is een bekende naam in de wereld van de keramische tegels. Door een focus op design en innovatieve productiemethoden worden de meest bijzondere tegelseries geproduceerd. Sant’Agostino was een van de eerste producenten die gebruik maakte van de digitale techniek om de toplaag van de keramische tegel te printen. Op deze manier was het mogelijk om elke tegel te voorzien van een compleet uniek design. Sant’Agostino tegels staan voor luxe, design en kwaliteit!

Op zoek naar een tegel van Sant’ Agostino tegen de scherpste prijs samen met advies op maat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series uit het assortiment:

Ceramica Sant’Agostino

Ceramica Sant’Agostino heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de keramiek. Sant’Agostino is een internationale onderneming die traditionele waarden weet te combineren met modern design. Het bedrijf is al decennia lang vooruitstrevend met stilistisch en technologisch onderzoek waarvan de prachtige en kwalitatieve collecties keramische tegels het resultaat zijn. Deze collecties van Sant’Agostino Ceramica kennen een grote variatie aan keramische wand- en vloertegels, die geschikt zijn voor binnen, buiten en commerciële of openbare ruimtes!

Het assortiment van Sant Agostino Tegels

Binnen het assortiment van Sant Agostio Tegels ligt de focus op produceren van stijlvolle producten samen met technische innovatie, om op deze manier de hoogste kwaliteit van keramische producten te leveren. De hoogwaardige producten uit het Sant Agostino assortiment zijn stuk voor stuk uniek en een echte toevoeging aan het aanbod op de hedendaagse tegelmarkt. Dit assortiment wordt geproduceerd om overal te kunnen worden toegepast en op deze manier een oplossing te zijn voor uw project.

Sant’Agostino Tegels bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sant’Agostino tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies! Bent u geïnteresseerd in de Sant’Agostino Nature of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen