Sant Agostino Tegels

Sant’Agostino Tegels is een bekende naam in de wereld van de keramische tegels. Door een focus op design en innovatieve productiemethoden worden de meest bijzondere tegelseries geproduceerd. Sant’Agostino was een van de eerste producenten die gebruik maakte van de digitale techniek om de toplaag van de keramische tegel te printen. Op deze manier was het mogelijk om elke tegel te voorzien van een compleet uniek design. Sant’Agostino tegels staan voor luxe, design en kwaliteit!

Op zoek naar een tegel van Sant’ Agostino tegen de scherpste prijs samen met advies op maat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkele series van Sant' Agostino

Sant’Agostino Tegels collectie

Ceramica Sant’Agostino heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de keramiek. Sant’Agostino is een internationale onderneming die traditionele waarden weet te combineren met modern design. Het bedrijf is al decennia lang vooruitstrevend met stilistisch en technologisch onderzoek waarvan de prachtige en kwalitatieve collecties het resultaat zijn. Deze collecties van Sant’Agostino kennen een grote variatie aan keramische wand- en vloertegels, die geschikt zijn voor binnen, buiten en commerciële of openbare ruimtes!

Sant’Agostino tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sant’Agostino tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies! Bent u geïnteresseerd in de Sant’Agostino Nature of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen