Sant Agostino Tegels

Sant’Agostino Tegels is een bekende naam in de wereld van de keramische tegels. Door een focus op design en innovatieve productiemethoden worden de meest bijzondere tegelseries geproduceerd. Sant’Agostino was een van de eerste producenten die gebruik maakte van de digitale techniek om de toplaag van de keramische tegel te printen. Op deze manier was het mogelijk om elke tegel te voorzien van een compleet uniek design. Sant’Agostino tegels staan voor luxe, design en kwaliteit!

Op zoek naar een tegel van Sant’ Agostino tegen de scherpste prijs samen met advies op maat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie over de tegels van dit merk? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Product info

Enkele series uit het assortiment:

Ceramica Sant’Agostino

Ceramica Sant’Agostino heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de keramiek. Ceramica Sant’Agostino is een internationale onderneming die traditionele waarden weet te combineren met modern design. Het bedrijf is al decennia lang vooruitstrevend met stilistisch en technologisch onderzoek waarvan de prachtige en kwalitatieve collecties keramische tegels het resultaat zijn. Deze collecties van Sant’Agostino Ceramica kennen een grote variatie aan keramische wand- en vloertegels, die geschikt zijn voor binnen, buiten en commerciële of openbare ruimtes! Dit bedrijf staat voor de stijl die u van een Spaanse tegelfabrikant mag verwachten. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sant'Agostino tegels. Daarom kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs. Met uiteraard een goed advies op maat over de tegels.

Het assortiment van Sant' Agostino Tegels

Binnen het assortiment van Sant'Agostino Tegels ligt de focus op produceren van stijlvolle producten samen met technische innovatie, om op deze manier de hoogste kwaliteit van keramische producten te leveren. De hoogwaardige producten uit het Sant'Agostino tegels assortiment zijn stuk voor stuk uniek en een echte toevoeging aan het aanbod op de hedendaagse tegelmarkt. Dit assortiment wordt geproduceerd om overal te kunnen worden toegepast en op deze manier een oplossing te zijn voor uw project. Uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de Sant'Agostino Form, Fun en Intarsi enkele bekende series.

Terrastegels uit het assortiment

Naast vloeren voor binnen produceert Sant' Agostino ook terrastegels. De tegels voor tuin en terras die door dit merk geproduceerd worden hebben een dikte van 20 mm. De dikte van 20 mm maakt het dat deze tegels goed bestand zijn tegen de belasting van buiten. Uit het assortiment zijn meer dan 20 series te verkrijgen met een dikte van 20 mm. Sant' Agostino terrastegels vindt u uiteraard ook bij Regge Tegels & Vloeren!

Sant’Agostino Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sant’Agostino tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste prijs met bijpassend advies! Bent u geïnteresseerd in de Sant’Agostino tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Een bezoek brengen aan de showroom kan uiteraard ook. Met een zakelijk project bezig en op zoek naar tegels van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen