Sant'Agostino Oxidart

De Sant'Agostino Oxidart is een collectie metallook keramische tegels. De Oxidart geeft de harde oppervlakken van door de tijd aangetaste, oftewel geoxideerde, metaaloppervlakken weer in de voordelen van keramiek. Met deze uitstraling geeft de Oxidart collectie een industriële, urbane uitstraling aan iedere ruimte.

Interesse in de Oxidart tegels? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom voor meer informatie & inspiratie van onze verkopers, of neem contact met ons op. Zo snel mogelijk een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sant Agostino Oxidart collectie

De Sant Agostino Oxidart collectie is gecreëerd door te experimenteren met een oneindig aantal transformaties van metaal, waarbij metaal wordt geoxideerd door langdurige blootstelling aan het weer onder verschillende atmosferische en lichtomstandigheden. En tegelijkertijd verwarmd, gevlekt en geëtst door een verscheidenheid aan processen. Al dit onderzoek leidt tot een exclusieve lijn van keramiek met een verfijnde stedelijke uitstraling. De metaallook van de Oxidart is te verkrijgen in 4 kleuren, 2 decorafwerkingen en in 6 formaten.

Oxidart toepassing

Op zoek naar een stedelijke en moderne metallook in de vorm van keramiek? Dan is de Sant Agostino Oxidart een goede mogelijkheid. Deze collectie is te verwerken in allerlei ruimtes, denk hierbij bij u thuis of juist in commerciële ruimtes!

Kleuren en afmetingen van deze collectie

Kleuren:
– Oxidart Silver
– Oxidart Copper
– Oxidart Iron
– Oxidart Black

Decor:
– Oxidart Patchwork Dark
– Oxidart Patchwork Light

Afmetingen:
20×20 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 120×120 cm

Interesse in Oxidart tegels?

Heeft u interesse in Oxidart tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie