Sant'Agostino Blendart

De Sant' Agostino Blendart is een collectie keramische houtlook tegels, die de uitstraling van sloophout overbrengt in de vorm van hoogwaardig keramiek. Dit sloophout heeft ook het effect van licht, afgebladderd verf. Dit brengt een unieke uitstraling met zich, samen met de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Heeft u interesse in de Blendart van Sant Agostino Tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U kunt uiteraard ook langskomen voor advies en inspiratie bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van de Blendart collectie

Sant Agostino Blendart collectie en toepassing

Blendart is een nieuwe collectie keramische houtlook tegels van Ceramica Sant’Agostino. Deze collectie is niet alleen een keramische interpretatie van sloophout, maar brengt een uitgesproken grootstedelijke geest over. Dit keramiek reconstrueert de charmante adering van hout in een nieuwe versie: het buitengewone “verfeffect” overlapt met het oorspronkelijke knoestige karakter van het hout vóór elke verdere bewerking, alsof de tijd een onuitwisbaar merkteken had willen achterlaten. De mix van deze elementen resulteert in een artistiek en schilderkunstig hout met een rauwe moderne uitstraling, ideaal voor vloer- en wandbekleding van hedendaagse ruimtes.

Blendart kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Blendart White
– Blendart Dark
– Blendart Grey
– Blendart Natural
– Blednart Mix

Afmetingen:
60×60 cm, 90×90 cm, 15×120 cm, 30×120 cm, 40×120 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen