Sant'Agostino Highstone

De Sant' Agostino Highstone collectie is een collectie keramische tegels, met een uitstraling van kalksteen afkomstig uit Scandinavie. De Highstone collectie is geproduceerd met respect voor het oorspronkelijk natuursteen, met alle kenmerken die hierbij horen.

Interesse in deze collectie van Sant Agostino Tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons in de showroom voor advies & inspiratie van onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sant Agostino Highstone collectie

De Sant Agostino Highstone collectie haalt zijn inspiratie uit een kalksteen afkomstig uit de Scandinavische landen. De uitstraling van deze natuursteen is overgenomen in een keramische variant, te beginnen met het kleurengamma om de natuurlijke afwerking van het oppervlak te bereiken en te herinterpreteren. Deze verwijzing naar het milieu in de Scandinavische landen komt tot uiting in de materiële nuances van een sedimentair gesteente dat herinnert aan de sterke binding met een wilde en fascinerende, harde en aantrekkelijke natuur. De Highstone collectie is te verkrijgen in 5 kleuren, en in 6 formaten.

Highstone toepassing

De natuurlijke kalksteenlook van de Highstone collectie, is uitermate goed toe te passen in grote, commerciele projecten waar een natuurlijk karakter de basis moet vormen. Maar uiteraard kan de Sant Agostino Highstone ook toegepast worden in woonvertrekken, en in ruimtes die nat worden door het keramisch materiaal.

Kleuren en afmetingen

De Highstone collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Highstone Light
– Highstone Greige
– Highstone Pearl
– Highstone Grey
– Highstone Dark

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×90 cm, 60×120 cm, 90×90 cm, 120×120 cm

Op zoek naar meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen.
Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Highstone collectie