Sant Agostino Primewood

De Sant Agostino Primewood is natuurgetrouwe collectie keramische houtlook tegels, geïnspireerd op hout afkomstig uit de Scandinavische bossen. De fraaie structuren van dit hout zijn tot in detail overgenomen in de Sant Agostino Primewood collectie en verfraaid met een breed scala aan kleuren.

Heeft u interesse in de Primewood collectie? Vraag dan om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sant Agostino Primewood collectie

De authentieke uitstraling van het Scandinavisch hout komt op een natuurlijke manier tot uiting in de Sant Agostino Primewood collectie. Het karakter van ruw dennenhout wordt weergegeven in verschillende tinten. Zo ontstaat een levendige en elegante collectie, die het gevoel van hout in iedere ruimte weet te brengen.

Toepassing

Een natuurlijk, warm gevoel brengen bij u in huis of waar dan ook. Daarvoor is de Sant Agostino Primewood ontwikkeld. Met deze collectie kunt u een vloer creëeren, waarbij natuur en mens samen kunnen komen.

Kleuren en afmetingen

Kleuren en afmetingen van deze collectie.

Kleuren:

  • Primewood White
  • Primewood Honey
  • Primewood Natural
  • Primewood Nut
  • Primewood Taupe
  • Primewood Brown

Afmetingen:

20x120 cm, 30x120 cm, 30x180 cm

Meer informatie over de Primewood collectie?

Wilt u meer informatie over de Sant Agostino Primewood collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Langskomen bij ons in de showroom kan uiteraard ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie: