Sant'Agostino Timewood

De Sant'Agostino Timewood is een collectie keramische houtlook tegels, die de uitstraling nabootst van houten planken die uniek zijn gemaakt door het toedoen van het verstrijken van de tijd, en hersteld met respect voor authenticiteit. Door deze uitstraling tot in het kleinste detail over te nemen, is met deze collectie de uitstraling van authentiek hout herontdekt en mogelijkheden gegeven voor hedendaags gebruik.

Heeft u interesse in de Timewood collectie van Sant Agostino Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Afbeeldingen van de Timewood collectie

Sant Agostino Timewood collectie

De Sant Agostino Timewood collectie brengt de uitstraling van vakkundig bewerkte planken die door aantasting van de tijd een charme met zich mee brengt die enkel de tijd aan dingen kan schenken. De Timewood collectie is verkrijgbaar in 5 kleuren. Deze kleurvariaties lopen van licht tot donker, om zo naar eigen wens en smaak te kunnen worden aangepast. De formaten van de Sant Agostino Timewood collectie passen bij het gevoel van ‘echte’ houten planken.

Timewood mogelijkheden en toepassing

Doordat de Timewood een ideale combinatie biedt van uitstraling van authentiek houtlook, en hoogwaardig keramisch materiaal kan deze collectie vrijwel overal worden toegepast. De mogelijkheden vallen onder commerciële of openbare ruimtes, maar ook in een woonhuis. Door het hoogwaardige keramisch materiaal haalt u een prachtige houtlook in iedere ruimte, met alle praktische voordelen die keramiek met zich mee brengt.

Ook heeft de Timewood mogelijkheden tot speciale afwerkingen, zoals mozaïek of tegels die in speciaal verband zijn verwerkt. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Kleuren en afmetingen

Timewood is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Timewood White
– Timewood Grey
– Timewood Honey
– Timewood Natural
– Timewood Brown

Afmetingen:
20×120 cm, 30×120 cm, 30×180 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Timewood collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect, designer of interieurontwerper? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen