Ragno Inedito

De Ragno Inedito is een collectie keramisch parket met een natuurlijke touche. Het hout dat de inspiratie heeft gevormd voor de Ragno Inedtio heeft een unieke charme, rijk aan prachtige details. De uitstraling van dit keramisch parket is geschikt voor zowel klassieke als moderne toepassing. De collectie heeft het vermogen om zich aan te passen aan iedere smaak.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor de Ragno Inedito collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of bezoek onze showroom. Direct meer informatie kunt u ook ontvangen door contact met ons op te nemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De serie Ragno Inedito

De Ragno Inedito serie is een serie keramische houtlook tegels, oftewel keramisch parket. De houtlook die de inspriatie heeft gevormd is het Rovere hout. De oorspronkelijke essentie van dit hout is tot in klein detail terug te vinden in de Inedito serie. Ragno Tegels heeft hier vervolgens vier verfijnde kleurnuances aan toegevoegd. Dit zijn de kleuren Avorio, Nocciola, Cannella en Cenere. 20x120 cm en 25x150 cm zijn de formaten waarin de Ragno Inedito verkrijgbaar is. Formaten die goed passen bij een natuurlijke houtlook tegel. Ook is er een speciale afwerking voor buitenruimtes verkrijgbaar, namelijk het formaat 40x120x2 cm.

Voor alle interieurs geschikt

Het keramisch parket van de Ragno Inedito is ontwikkeld om in alle ruimtes gebruikt te kunnen worden. Bij een houtlook tegel wordt vaak gedacht dat dit enkel toegepast wordt in klassieke interieurs. Maar ook moderne inrichtingen kunnen gebruik maken van de Ragno Inedito. De details van het Rovere hout lenen zich hier goed voor. Daarom is de Indetio collectie geschikt voor residentieel, commercieel of particulier gebruik.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Inedito Avorio
  • Inedito Canella
  • Inedito Cenere
  • Indetio Nocciola

Afmetingen:

20x120 cm, 25x125 cm en 11x54 cm (speciale afmeting)

Ragno Inedito bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Regge Tegels & Vloeren biedt u de Ragno Inedito collectie graag aan tegen een scherpe prijs. Deze prijsopgave kunt u ontvangen door een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Of bezoek onze showroom om ook direct advies te ontvangen van onze verkoopmedewerkers. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar de Inedito collectie? In dat geval kunt u contact met één van onze accountmanagers opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie